Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 11-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 10.00 uur
Man overlijdt na val van ladder

SOEST Een 56-jarige man uit Soest is zaterdagmorgen rond kwart voor twaalf overleden. Het slachtoffer was aan het werk op een ladder aan de voorzijde van een woning aan de Birkstraat toen omstanders zagen dat hij plotseling van de ladder viel en overleed.

Parkeercontrole

BAARN Door de politie is zaterdagmiddag in het centrum gecontroleerd in de blauwe parkeerzone rond de Brink. In totaal werden veertien bekeuringen uitgeschreven voor verkeerd parkeren.

Controle eenrichtingsverkeer

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Zaterdagavond heeft de politie gericht gecontroleerd op de Oude Schans omdat de eenrichtingsverkeersregel daar regelmatig wordt geschonden. In totaal werden acht automobilisten bekeurd.

Onder invloed

BAARN Een 27-jarige automobilist uit Baarn werd zondagmorgen om vier uur aangehouden op de Amsterdamsestraatweg omdat werd vermoed dat er alcohol in het spel was. Dit bleek inderdaad zo te zijn: de man had bij een ademanalyse op het politiebureau 1,85 promille alcohol in het bloed. Tegen hem is proces verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingetrokken.