Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 13-03-2001 Mediaberichten 13 maart (17.30 uur)

BLERICK Dodelijke aanrijding (2)

BLERICK Bij een ongeval op de Eindhovenseweg in Blerick is dinsdagmiddag een 28-jarige automobilist uit Venlo om het leven gekomen. Een 42-jarige chauffeur uit het Spaanse Cordoba verleende de man geen voorrang toen hij de afslag voor de oprit richting Eindhoven wilde nemen, waarna een aanrijding ontstond.

OSPEL Gestolen auto terug gevonden

OSPEL De politie heeft dinsdagochtgend onder een viaduct aan de Houtstraat in Weert een auto teruggevonden die in de nacht daarvoor in Ospel gestolen was. Drie banden van de wagen waren lek gestoken, bovendien bleek het slot van het linkerportier geforceerd. De politie heeft de auto laten afslepen.

VENRAY Dronken automobilist

VENRAY De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag aan de Maasheseweg in Venray een 52-jarige man uit Nijmegen aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Een ademanalyse wees later inderdaad uit dat hij te veel gedronken had, waarna hij een rijverbod van 8 uur opgelegd kreeg en zijn rijbewijs moest inleveren. De zaak is via het snelrecht afgehandeld. Over de boete die de man ontving is niets bekend.