Digitale Gemeente Houten

Amerikaanse Crea's komen naar Houten.

dinsdag 13 maart 2001 - Bron: World Outreach Church Houten

Over een week zal er een groep jongelui uit Amerika ons land bezoeken. Misschien klinkt dat niet zo interessant, al is het altijd leuk om mensen in de supermarkt engels te horen praten. Maar deze groep bezoekt ons land niet alleen om naar klompen en tulpen te kijken, maar wel juist om iets van zichzelf te laten zien.

De naam van de groep is Planet Youth en ze gaan verschillende steden in Nederland langs, o.a. Rotterdam, Utrecht, Zeist, Almere en Enschede, om optredens te geven. Optredens die bestaan uit live muziek (verschillende stijlen) en drama en mime. Kinderen kunnen ook blij gemaakt worden met face-painting.

Deze groep bezoekt ook Houten! En wel dinsdag 27 maart. Ze zullen op het Rond staan en spelen van 16.00 tot 18.00 uur. Een leuke onderbreking van de dag voor bewoners van het Rond?! Kom gewoon kijken! En ook zeker interessant voor jongelui, haal toevallig wat boodschappen voor je moeder.

KOM, KIJK EN LUISTER. Vind uit wat de reden is dat deze jongelui voor jou naar Houten komen en zo hun vakantie besteden.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001
Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).