NIEUWE QUOTA SERVER SOFTWARE BIEDT SYSTEEMBEHEERDERS EEN NIEUW VOORDEEL

Hillegom, 13 maart 2001: WINS B.V., leverancier van NT beheer softwareoplossingen, maakt u attent op het volgende:

Namens NORTHERN, ontwikkelaars van de storage oplossing Quota Server, doet WINS systeembeheerders een belangrijk voorstel. Nieuwe quota gereedschappen voorzien systeembeheerders van dat extra voordeel dat ze nodig hebben om de storage op NT/2000 systemen beter te beheren.

Quota Server Admin+ is een nieuwe versie van de meest toonaangevende storage oplossing. Het is een verder uitontwikkelde versie die verkocht wordt naast de bestaande Quota Server versie, die vanaf nu Quota Server Standard gaat heten. Hiermee is Quota Server een familie van twee producten geworden. Thomas Wernersson, CEO van NORTHERN legt de relatie tussen beide producten uit:

"Vergis u niet, Quota Server Standard is nog steeds een geweldige keuze voor ervaren systeembeheerders, het is de afgelopen 6 jaar de enige keuze geweest. Maar nu, met de introductie van Admin+, is er een nieuwe nummer 1."

Beheerders hebben nu de keuze om een web-enabled Quota Server te installeren. QS Webstation is één van de nieuwe mogelijkheden van Quota Server Admin+. De mogelijkheid om opslagbronnen via een aan het Internet gekoppelde computer te beheren is een zeer belangrijk voordeel voor systeembeheerders.

Om verder te bouwen op de voordelen die worden geboden door QS Webstation, voorziet Quota Server Admin+ in een nieuw op HTML-gebaseerd rapportage systeem. Beheerders die deze nieuwe versie gebruiken zullen de voordelen waarderen die ze krijgen via QS Reports? om zo een volledig overzicht te kunnen krijgen van de beschikbare opslagbronnen. Deze uitgebreide set van web rapporten voorziet in gedetailleerde informatie over: bestanden die niet zijn ge-backuped, totaal aantal data van eigenaar enz.
Het beschikbaar hebben van HTML rapportages reduceert niet alleen de tijd om een gedetailleerd overzicht te krijgen; het maakt het ook gemakkelijk om informatie door te sturen naar gebruikers, collega's of managers.

Behalve deze belangrijke voordelen van Quota Server Admin+, heeft NORTHERN ook een selectie gemaakt van systeembeheerderstools. Een Software Development Kit (QS SDK?) zal beheerders door het proces leiden om geavanceerde aanpassingen te doen aan het Storage Management. Integratie handleidingen, script advies en andere informatie geeft systeembeheerders de mogelijkheid om hun Storage Management naar een hoger niveau te tillen. Ook bij Quota Server Admin+ inbegrepen is Northern Site Utilities?, een pakket bestaande uit 13 tijdbesparende beheerderstools. Ontwikkeld om 'More Power to You' te geven; opeens worden tientallen vervelende taken en situaties omgezet in mogelijkheden door het gebruik van deze 13 tools.

Zoals Thomas Wernersson voorstelde zal deze verder uitontwikkelde versie van Quota Server knagen aan de nummer 1 positie van de Standard versie. Het bevat vele geavanceerde mogelijkheden die zeker positief ontvangen zullen worden door systeembeheerders die nog stoeien met opslag vraagtekens. Maar als NORTHERN deze nieuwe geavanceerde versie van Quota Server gaat bieden waarom wordt dan ook nog de standaard versie aangeboden? Thomas verklaart:

"De technische ontwikkelingen voor Quota Server zullen doorgaan zoals altijd, maar sommige van de gespecialiseerde mogelijkheden worden alleen aangeboden in niveaus met twee prijskaartjes, dit verzekerd dat niemand zich bekocht zal voelen."

Quota Server Admin+ voorziet systeembeheerders van nieuwe en unieke gereedschappen om storage binnen een organisatie efficiënt te beheren. Het blijven ontwikkelen en verkopen van de Standard versie geeft systeembeheerders een ruimere keuze.
Maar als ze Storage Management met een plus zoeken dan kunnen ze geen betere keuze maken dan Quota Server Admin+ van NORTHERN.

Kijk voor meer info op: www.win-s.com/qsadmin+

Over NORTHERN:
NORTHERN is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van betrouwbare, flexibele en eenvoudig te gebruiken oplossingen voor Windows NT/2000 beheer. Meer dan 25.000 organisatie in 52 verschillende landen gebruiken de NORTHERN softwareoplossingen.

Over WINS
WINS B.V. is leverancier van diverse producten/diensten met een sterke focus op de business-to-business markt. WINS B.V. is opgericht in November 1996, met als doel om kwalitatieve producten/diensten te leveren met 'human touch' service.

WINS B.V. is gevestigd op de Pastoorslaan 28, 2182 BX Hillegom, Nederland.

Contactinformatie:
WINS B.V.
Hans Blaauw
Tel. 0252 - 53 33 33
blaauwh@win-s.com