Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 13-03-2001 2ePersberichtdinsdag13maart2001

Politieberichten

Helmond: Snelheidscontrole
Dinsdag tussen 8.00 en 10.40 uur is op de Kasteel Traverse een snelheidscontrole gehouden. Van de 3560 gecontroleerde autos reden er 167 te snel. Er is geen hoogste snelheid gemeten. De maximumsnelheid is 50 km/u.

Helmond: Inbraak bij bedrijf
Bij een bedrijf aan de Mierloseweg is in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken Er is een ruit ingeslagen. Er is computermateriaal weggenomen. Wat en hoeveel is nog niet bekend.

Son: Rood licht
Dinsdagmorgen tussen 7.00 en 8.00 uur is op de Wilhelminalaan een roodlichtcontrole gehouden. Er zijn vijf bekeuringen uitgeschreven.

Oirschot: Snelheidscontrole
Op de Spoordonkseweg is dinsdag tussen 10.15 en 12.30 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 272 voertuigen reden er 67 te hard. De snelste reed 84 km/u. 50 is toegestaan.

Oirschot: Inbraak in winkel
In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een winkel aan de Koestraat. De winkeldeur is opengebroken en uit de winkel is geld, enkele honderden guldens, gestolen.

Deurne: Inbraak in landbouwschuur
Tussen maandag 23.30 uur en dinsdag 14.00 uur is ingebroken in een landbouwschuur aan de Bosrandweg. De deur is opengebroken en uit de schuur zijn twee boormachines, drie slijptollen en een kabelhaspel gestolen.

Nuenen: Geld weg bij inbraak
Bij een inbraak in een horecagelegenheid aan de Parkstraat is geld weggenomen uit de spaarkas. De inbraak is in de nacht van maandag op dinsdag gepleegd. Men kwam binnen via een platdak een raam op de eerste verdieping open te breken. De buit was ongeveer fl. 700,=.

Nuenen: Woninginbraak
In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een woning aan de Berg. Men heeft vermoedelijk via de brievenbus de voordeur opengemaakt. De bewoner mist een pc, een telefoon, een verrekijker en een gouden horloge.

Beek en Donk: Emballagedief aangehouden
In een supermarkt aan het Heuvelplein is dinsdag om 9.50 uur een 33-jarige man uit Gemert aangehouden. Hij leverde daar lege flessen in die hij maandag had gestolen bij een supermarkt in Gemert. De man bekende dat hij maandag twee kratten met limonadeflessen bij de Gemertse supermarkt had gestolen.

Veldhoven: Valse melding
Een 14-jarige Eindhovens meisje moet binnenkort een bezoek brengen aan de Haltwinkel. Het meisje belde dinsdagmorgen 1-1-2 met de mededeling dat op de Burgemeester van Hoofflaan een aanrijding met letsel was gebeurd. De auto die ter plaatse ging kon niets ontdekken. Het bleek een valse melding. Via de school van het meisje in Veldhoven werd de naam van de meldster bekend bij de politie. Bij een gesprek op het politiebureau bekende zij.

Veldhoven: Winkelinbraak
In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een winkel aan de Provincialeweg. De toegangsdeur is opengebroken. Uit de winkel zijn een onbekend aantal spaarlampen, enkele lichtarmaturen en drie strijkijzers gestolen.