Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 14-03-2001 Persbericht district Aa & Dommel

DOOR ROOD LICHT, Boxtel

Bij een verkeerscontrole op de kruising Schijndelseweg, Brederodeweg en de Vicaris van Alphenlaan in Boxtel zijn dinsdagmiddag vijf automobilisten bekeurd die het rode verkeerslicht negeerden. De controle vond tussen 17.20 en 17.50 uur plaats.

AUTO-INBRAKEN, Vught

Dinsdagavond is ingebroken in een auto die op de Leeuwensteinstraat geparkeerd stond. Na het vernielen van een ruit is de autoradio ter waarde van circa F 1000.= gestolen. In de nacht van dinsdag op woensdag werd op de Vliertstraat ingebroken in een ruit. Ook hier verdween een autoradio, waarde niet bekend. Om in de auto te komen is een ruit vernield.

RIJBEWIJS INGEVORDERD, Berlicum

De politie heeft het rijbewijs van een 47-jarige automobilist uit Berlicum ingevorderd omdat hij onder invloed van alcohol een auto bestuurde. De controle vond in de nacht van dinsdag op woensdag op de Hoogstraat in Berlicum plaats.

AANRIJDING MET LETSEL, Schijndel

Een 29-jarige automobiliste uit Schijndel is woensdagmorgen gewond geraakt bij een verkeersongeval in haar woonplaats. Het slachtoffer reed over de Structuurweg en kreeg op de kruising met de Molendijk-Noord vermoedelijk geen voorrang van de bestuurder van een bestelbus. Het slachtoffer is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

AANRIJDING MET LETSEL, Sint Oedenrode

Woensdagmorgen rond 07.45 uur is een 16-jarige bromfietser uit Veghel ernstig gewond geraakt bij een ongeval. De bromfietser reed komende vanaf Veghel aan de linker kant van de Veghelseweg in Sint Oedenrode over het fietspad. Ter hoogte van Everstestraat kwam hij in aanrijding met een truck met oplegger, bestuurd door een 41-jarige man uit Polen. Deze wilde eveneens komende vanaf Veghel, linksaf de Evertsestraat inrijden. Hij liet eerst een hem tegemoetkomende bromfietser voorgaan, waarna hij de zijstraat inreed. Daarbij zag hij de in dezelfde richting rijdende bromfietser over het hoofd. Door het traumateam dat per helikopter vanaf Nijmegen ter plaatse was gekomen is assistentie verleend een het personeel van de ambulance. Het 16-jarige slachtoffer is zwaar gewond overgebracht naar het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg.

DIEFSTAL BEDRIJFSAUTO, Boxtel

Woensdagmorgen is aangifte gedaan van diefstal van een witte Mitsubishi Canter bedrijfsauto, gekentekend VH-49-YL. De auto is tussen zondag 11 maart en woensdag 14 maart ontvreemd vanaf een parkeerterrein aan de Eindhovenseweg.

PAARDENTRAILER GESTOLEN, Schijndel

Woensdagmorgen is aangifte gedaan van diefstal van een witte dubbelassige paardentrailer van het merk Camp-let Mustang. De aanhangwagen werd in de nacht van dinsdag op woensdag gestolen vanaf de Houterdsedijk in Schijndel.