- PERSBERICHT -

Schiphol-Rijk, 8 maart 2001

LIVE CHATTEN MET KATJA SCHUURMAN BIJ MSN.NL

MSN.NL biedt haar bezoekers op woensdag 14 maart tussen 19.00 en 20.00 uur een exclusieve live chat met Katja Schuurman in het kader van haar nieuwe Nederlandse film Costa en haar nieuwe single 'Lover or Friend'. De chat met Katja wordt live gewebcast. MSN zet hiermee haar traditie van exclusieve chats en webcasts voort en bewijst wederom een belangrijke partij te zijn voor het realiseren van leuke happenings op internet.

Chatten met Katja Schuurman
Op woensdag 14 maart, van 19.00 uur tot 20.00 uur, organiseert MSN in samenwerking met Sony Music en Filmfocus een chat met Katja Schuurman, een van de hoofdrolspelers uit de nieuwe Nederlandse film Costa. Fans kunnen haar alles vragen over deze nieuwe speelfilm, haar muziekcarrière en haar toekomstige werk bij BNN. De chat is live te volgen via de webcast.

Costa
Onder regie van Johan Nijenhuis nam Katja vorig jaar zomer in Spanje de film Costa op, die sinds 1 maart in de Nederlandse bioscopen draait en al meer dan 100.000 bezoekers heeft getrokken. Daarnaast keerde ze in juni 2000 ook terug aan het muziekfront met haar eerste Engelstalige solosingle 'Spaceship'. Op 5 februari verscheen haar tweede solosingle 'Lover or Friends', de titelsong van Costa. In de videoclip bij deze ballad zijn allerlei beelden uit de film te zien. Op de speciale site van MSN.NL is de volledige videoclip van 'Lover or Friend' te zien en staat de complete biografie van Katja.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (