- PERSINFORMATIE -

EC-GATE WINT DE WIRELESS AWARD BIJ ASP EUROPEAN SUMMIT

Prijs erkent EC-Gate's leidende rol in het ontwikkelen van Wireless Applications in B2B
E-Marketplaces

Amsterdam, 14 maart 2001 -- EC-Gate, toonaangevend internationaal leverancier van E-Marketplace-oplossingen, heeft vandaag bekendgemaakt dat het de Wireless Application (W.ASP) Award heeft gewonnen bij de jaarlijkse uitreiking van de ASP European Awards. De prijs die ieder jaar wordt toegekend aan de beste Wireless Solution leverancier in Europa heeft betrekking op het toepassen van Wireless-technologie in EC-Gate's E-Marketplaces.

De prijsuitreiking vond woensdag 7 maart plaats op de jaarlijkse 'ASP European' topconferentie in Rome. Aanwezigen op de conferentie, georganiseerd door IIR Telecoms & Technology, brachten hun stem uit op de genomineerden in de categorie 'Best Wireless ASP Application of the year'.

"Deze prijs is een beloning voor iedereen in het bedrijf en een erkenning voor de inspanningen van EC-Gate in het toepassen van de nieuwste technologieen voor onze klanten. Onze aanpak ten aanzien van het ontwikkelen van draadloze oplossingen is een bewijs van onze toewijding in de dienstverlening naar onze clienten. Sinds onze start in 1997 heeft EC-Gate altijd gestreefd de koploper te zijn in nieuwe technologische ontwikkelingen en de concurrentie voor te blijven op internet en aanverwante technologieen," aldus Ivan Zasarsky, President en CTO van EC-Gate.
"De 'IIR ASP European Summit' is een van de belangrijkste technologie- en business conferenties in Europa," zegt Marie Nichols, Business Development Manager bij IIR Telecoms & Technology. "De Wireless ASP Application Award onderscheidt EC-Gate als het meest succesvolle bedrijf dat draadloze oplossingen bouwt en onderhoudt. De concurrentie voor de wireless award was groot. Vele prominente technologie-aanbieders behoorden tot de genomineerden."

"De Award bevestigt EC-Gate's leidende positie in het integreren van draadloze technologieen in e-commerce oplossingen in Europa en Noord Amerika," zegt Sebastian Kuntz, CEO van EC-Gate. "Ook in de toekomst wil EC-Gate een koploper blijven in de kleine groep van baanbrekende bedrijven die de benchmarks neerzetten voor het inzetten van nieuwe technologieen. We gaan door met het inzetten van de nieuwste technologieen in de e-commerce diensten voor onze klanten - of het nu om wired of wireless oplossingen gaat."

Over EC-Gate
Sinds 1997 bouwt en onderhoudt EC-Gate publieke- en corporate B2B marktplaatsen. EC-Gate's uitgebreide portfolio aan e-business applicaties wordt op abonnementsbasis verstrekt, zodat ondernemingen van elke grootte toegang kunnen krijgen tot hoogwaardige oplossingen. EC-Gate stelt haar relaties in staat om, via vaste- of draadloze technologie, overal ter wereld te communiceren in veilige en efficiente virtuele business communities. EC-Gate heeft vestigingen in Amsterdam en Toronto, Canada. Zie voor meer informatie www.ec-gate.com.

Over IIR Conferences
Het Instituut voor Internationale Research, IIR, mondiaal de grootste onafhankelijke conferentie-organisatie heeft al 20 jaar een leidende positie in informatieverstrekking van bedrijven. Dit is bereikt door haar ondernemende bedrijfscultuur. IIR concentreert zich op de clienten en heeft een grote hoeveelheid van vroegtijdige accurate en objectieve bedrijfsinformatie. De doelstellingen van IIR plaatsten haar vooraan in een strategische markt en commerciele verandering. Het bedrijf heeft vestigingen in meer dan 25 landen, de groep heeft conferentie-divisies op elk continent en verschaft aan meer dan 1500 personen werk. Elk jaar leveren we strategische, technische, juridische en financiele productinformatie aan meer dan 300.000 personen. Voor meer informatie over IIR Ltd, zie http://www.iir-conferences.com. Voor meer informatie over ASP European Summit, zie http://www.asp-summit.com.


- EINDE PERSINFORMATIE -

Voor meer informatie (