Gemeente Zeist

Commissievergaderingen

Commissie Samenleving
Op maandag 19 maart vergadert de raadscommissie samenleving vanaf 19.00 uur in kamer 10 van het noodgebouw (naast gemeentehuis). Op de agenda staat o.a. de nota beleidskaders uitbreiding kinderopvang, evaluatie uitvoering nota multicultureel beleid en ter kennisneming het besluit inzake het meerjarenplan Oudkomers 2001-2004.

Commissie Ruimte, Kunst en Cultuur
Deze commissie vergadert onder leiding van wethouder Wim den Heijer op dinsdag 20 maart vanaf 20.00 uur in het noodgebouw naast het gemeentehuis. Onder andere de volgende onderwerpen worden besproken: 2e -inhoudelijke- herziening bestemmingsplan "Bosch en Duin e.o", planvoorbereidingsdocument uitbreiding De Wijngaard, exploitatie Het Rond -locatie De Weverij.

Commissie Bestuur, Economische zaken en Regio
Onder leiding van burgemeester Rudi Boekhoven vergadert de commissie BER op donderdag 22 maart vanaf 20.00 uur in het noodgebouwnaast het gemeentehuis. Op de agenda staat o.a. de nota herijking sluitingsduur/vestigingsbeleid en ter kennisneming de bijdrage aan particulier toezicht De Clomp/Start project "samen veilig ondernemen", buurtpreventie Nelson Mandelalaan e.o.

Commissie Stads- en wijkbeheer, Sport, Landschap en Begroting Op maandag 26 maart vergadert deze commissie vanaf 19.30 uur in het noodgebouw naast het gemeentehuis. Aan de orde komt o.a. de stand van zaken inzake het opstellen van een Integraal Beheerplan Openbare Buitenruimte en het Breedtesportproject.

Commissie Verkeer en Vervoer, Personeel en Organisatie, Milieubeleid en Volkshuisvesting
Onder voorzitterschap van wethouder Gijs van Brenk vergadert deze commissie op 27 maart vanaf 20.00 uur in het noodgebouw. Enkele voorstellen: ontwerpsaneringsprogramma wegverkeerslawaai Pr. Alexanderweg/Korte Bergweg en Regeling kinderopvang.

Zoals gebruikelijk liggen de volledige agenda's met bijbehorende stukken ter inzage in de Publiekshal. Commissievergaderingen zijn openbaar.