Insinger de Beaufort

persbericht

19 Mar 2001

Insinger de Beaufort trekt team obligatiespecialisten aan

Insinger de Beaufort, de internationale private banking en trust groep, breidt haar expertise en distributie in de Europese obligatiemarkten sterk uit. Insinger de Beaufort was al actief op deze markten vanuit Jersey en Amsterdam. Het aangetrokken team zal met ingang van heden ook vanuit Londen activiteiten ontplooien.

Het nieuwe team dat tot voor kort in dienst was van Fortis Securities (UK) Ltd. bestaat uit 11 zeer ervaren medewerkers. Het gaat deel uitmaken van Insinger Townsley in Londen. Door het aantrekken van deze groep specialisten breidt Insinger Townsley haar dienstenpakket (aandelen en corporate finance) uit met obligaties. Belangrijkste overweging om als team dat als werkgebied Europa had - de overstap naar Insinger de Beaufort te maken is de mogelijkheid om haar kennis en ervaring ook in te zetten voor cliënten buiten Europa.

Insinger de Beaufort

Insinger de Beaufort is een onafhankelijke private banking en trust groep met meer dan 1000 medewerkers. Naast het hoofdkantoor in Amsterdam heeft Insinger de Beaufort kantoren in onder andere: Denemarken, Hongkong, Italië, Kanaaleilanden, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Zwitserland. Insinger de Beaufort Holdings S.A., de moedermaatschappij, is genoteerd aan de Luxemburgse beurs. De dienstverlening is georganiseerd in vijf hoofddivisies: private banking, asset management, securities & trading, corporate finance en trust & fiduciary services. Insinger de Beaufort ziet bedrijfscultuur als een belangrijke voorwaarde voor succes. Insinger de Beaufort stimuleert daarbij haar medewerkers om onafhankelijk te denken, flexibel te zijn en open te staan voor nieuwe ideeën. Dit zijn belangrijke kenmerken waarmee mensen bij Insinger de Beaufort op lange termijn waarde creëren voor cliënten. Daarnaast stimuleert Insinger de Beaufort een cultuur van gezamenlijke verantwoordelijkheid en beloning, onder andere door actieve participatie van medewerkers. Het merendeel van de aandelen is in handen van de directie en de medewerkers.

Op www.insinger.com is meer informatie te vinden over Insinger de Beaufort.

Nadere informatie

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met: Arvid Gustafsson, manager corporate communications, tel. 020 5215471, e-mail: info@insinger.com.