Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Persberichten van maandagochtend
10:16 maandag 19 maart 2001

Martin Panman 0592 383211

Auto in sloot
MEPPEL. Zondagavond reed een 33-jarige man uit Meppel op de Eekhorsterweg toen hij plotseling in een bocht de macht over het stuur verloor. De man kreeg de auto niet meer onder controle en vloog meerdere keren over de kop. De auto kwam tot stilstand in een sloot. Wonder boven wonder kwam de automobilist er zonder kleerscheuren vanaf.

Ernstig verkeersongeval
ECHTEN/ RUINEN. Op de Ruinerweg tussen Echten en Ruinen reed een 38-jarige man uit Beilen zondagavond frontaal tegen een boom. De man is door onbekende oorzaak in de linkerberm terechtgekomen. Na twintig meter kwam hij tegen de boom tot stilstand. De man is door de brandweer uit de auto bevrijd en gewond naar het ziekenhuis overgebracht. De oorzaak van het ongeval is onbekend. Er wordt een onderzoek ingesteld.

Auto-inbraak
EMMEN. Zondagavond werd in een auto aan het Marktplein te Emmen ingebroken. De verdachte heeft een ruit ingeslagen en is zo de auto binnengekomen. De 25-jarige eigenaar van de auto mist een autoradio-cd speler en meerdere cds. Er wordt onderzoek ingesteld.

Inbraak woning
ROLDE. Zondagavond is er ingebroken in een woning boven een restaurant aan de Hoofdstraat in Rolde. Via het platte dak kon de inbreker(s) bij een slaapkamer raam komen. Deze werd opengebroken, waarna men naar binnen kon. Een aantal kamers werden doorzocht, terwijl de eigenaar en zijn vrouw aan het werk waren in het restaurant. Uit een kantoorruimte werd een bedrag aan geld gestolen. De gedupeerde eigenaar deed aangifte.

Autos opengebroken
ASSEN. Vannacht zijn er in Assen op de parkeerplaats achter het busstation drie autos opengebroken. De portierdeuren van de autos werden met grof geweld opengebroken. Hierdoor ontstond aanzienlijke schade. Er werden o.a. autoradios gestolen. Veel groter was de schade die aan de autos zijn toegebracht


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe