Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Persberichten van donderdagmiddag
16:16 donderdag 22 maart 2001

Martin Panman 06-51611628

Aanvulling onderzoek opgepakte winkeldieven
EMMEN. Woensdagmiddag heeft de politie in Emmen een man, vrouw en kind opgepakt wegens vermeende diefstallen. De politie heeft onderzoek gedaan naar de spullen die ze tijdens deze aanhouding bij zich hadden. Het bleek om kleding en sieraden te gaan die waren gestolen uit een groot kledingconcern. Ook waren de verdachten in het bezit van een paar sportschoenen. Deze bleken gestolen te zijn bij een schoenenwinkel. Beide winkels hebben aangifte gedaan van diefstal.

Auto diefstal
ASSEN. Woensdagavond is er in een auto aan de Thorbeckelaan te Assen ingebroken. De verdachte heeft de ruit van het rechterportier kapot geslagen en zo een radardetector meegenomen.

Gewonde schapen afgemaakt
RUINERWOLD. Een 85-jarige inwoner van Ruinen ontdekte vanochtend dat twee van zijn drachtige schapen gewond op het land lagen. Waarschijnlijk heeft een hond de schapen opgejaagd en ze vervolgens aan hun kop verwond. In verband met MKZ is een dierenarts op geroepen die de schapen helaas heeft moeten afmaken. De schapen mogen pas na opheffing van het vervoersverbod van het land gehaald worden.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe