EASYHOME

Internet: EasyHome nu ook boekbaar via TravelPlanet.NL

EasyHome nu ook boekbaar via TravelPlanet.NL
Klanten van TravelPlanet.NL kunnen ook EasyHome accommodaties boeken

Amsterdam, 22 maart 2001. EasyHome, de on-line aanbieder van vakantiewoningen is vanaf heden aangesloten bij TravelPlanet.NL. Via deze samenwerking profiteert EasyHome van de distributiekracht van TravelPlanet.NL en biedt TravelPlanet.NL haar klanten meer keuze.

EasyHome is de eerste touroperator met als specialisatie vakantiewoningen die met TravelPlanet.NL samenwerkt. Eerst zal een selectie van het EasyHome aanbod op de TravelPlanet.NL site on-line boekbaar aangeboden worden en in de komende tijd zal de rest van het EasyHome aanbod ontsloten worden.

'TravelPlanet.NL is een uitstekend outlet voor onze accommodaties en past in onze strategie om naast onze eigen website op www.easyhome.nl samenwerkingsverbanden aan te gaan met (reis)portals', volgens Gijs Bos, CEO van EasyHome. Binnen enkele weken zal EasyHome een volledig vernieuwde website lanceren die haar klanten meer zoekmogelijkheden biedt, duidelijke presentatie van de accommodaties en on-line reserveren en betalen.

EasyHome
EasyHome is een snel groeiende on-line touroperator met als specialisatie vakantiewoningen. Het aanbod van EasyHome op www.easyhome.nl bestaat uit meer dan 20.000 accommodaties (vakantiewoningen, appartementen, studio's, bungalows, chalets) in meer dan 10 landen en biedt zodoende consumenten de grootste keuze in vakantiewoningen. EasyHome heeft naast TravelPlanet distibutie partnerships met onder andere Happytravel, MyWeb, VrijeTijd.com en Wegener eMedia. Het in 1999 opgerichte EasyHome is gevestigd in Amsterdam en heeft 10 medewerkers

TravelPlanet.NL
TravelPlanet.NL, een van de grootste reisportals op internet, is een samenwerkingsverband van Planet Media Group (100% dochter KPN Telecommerce) en Travel Unie. TravelPlanet.NL biedt meer dan tienduizend reizen van diverse touroperators, opmerkelijke functionaliteiten, uitgebreide
landeninformatie en is tevens een 'verzamelplaats' voor reizigers. Voor dit alles werkt TravelPlanet.NL samen met de erkende partijen in de reiswereld.

=====

Noot voor de redactie/