Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 22-03-2001 Mediaberichten 22 maart (16.15 uur)

ROERMOND Zwangere vrouw gewond

ROERMOND Een 35-jarige vrouw zwangere vrouw uit Haelen is donderdagmorgen rond 09.00 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op het kruispunt Sint Wirosingel/Kloosterbaan. De vrouw is met rug- en nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd. Het ongeval gebeurde toen een vrachtwagen bestuurd door een 41-jarige man uit Best achterop de auto van het slachtoffer reed terwijl zij stond voorgesorteerd.

REUVER Verkeersdode bij ernstig ongeval (2)

REUVER De politie is op zoek naar getuigen van het verkeersongeval op de Rijksweg woensdagmiddag omstreeks 16.20 uur waar een 39-jarige automobilist uit Belfeld om het leven is gekomen. Tevens zou de politie graag in contact komen met de automobilist die door de verdachte, de 20-jarige automobilist uit Beesel, werd ingehaald. Getuigen of zij die meer informatie bezitten kunnen contact opnemen met de politie van de basiseenheid Swalmen, telefoonnummer 0900-88 44 (30 cent/minuut).

VENLO Twee drugsaanhoudingen

VENLO Twee mannen uit Rotterdam van 20 en 21 jaar zijn woensdagmiddag aangehouden op de Kaldenkerkerweg op verdenking van overtreding van de opiumwet. Zij werden door de politie betrapt toen zij wilden dealen. De verdachten wisten in hun auto te ontkomen waarbij zij 11.25 gram bolletjes heroine met een totaalgewicht van 11,25 gram uit het raam gooiden. De politie wist hen tot stoppen te dwingen en zij werden meegenomen naar het bureau waar zij na verhoor werden ingesloten. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.