Zie ook: UnitedSmokers was toch aprilgrap
Begin April 63% Korting Op Rookwaar Bij UnitedSmokers.com

VIRTUAL ATTENDANCE ZET ACCIJNZEN EN BTW VAN ROOKWAAR OP DE HELLING

Amstelveen / Havana - 22 maart 2001, De Cubaanse rookwaar inkoopclub UnitedSmokers Cuba Inc. opent, bij voldoende deelnemers, begin april haar virtuele deuren voor Nederlandse klanten. Via UnitedSmokers.com is het mogelijk om in Cuba diverse internationale rookwaar belastingvrij te kopen. UnitedSmokers Cuba Inc ziet grote kansen in de Nederlandse markt, omdat de prijzen kunstmatig hoog worden gehouden door accijnzen en btw.

Begin april opent UnitedSmoker Cuba Inc bij voldoende inschrijvers haar virtule deuren. Om in april voldoende inkoopkracht te kunnen realiseren is het noodzakelijk dat circa 100.000 Nederlanders zich voor eind maart aanmelden. Aanmelding is gratis en zonder verplichting.

Iedereen woonachtig in Nederland kan dan via www.UnitedSmokers.com een bezoek brengen aan de virtuele tax free winkel van UnitedSmokers Cuba Inc. Op basis van de Virtual Attendance methode is het mogelijk om in Cuba belasting vrij rookwaar te kopen. Zo gaan A-merk sigaretten niet meer kosten dan ¤ 1,10 per pakje inclusief verzendkosten.

UnitedSmokers Cuba Inc, is gevestigd in Havanna. Hierdoor valt de inkoopclub onder de jurisdictie van Cuba. Deelnemers kunnen hun inkopen doen bij de centrale inkoopcomputer van UnitedSmokers Cuba Inc., die gevestigd is in Cuba. Bestellingen en betalingen worden gedaan op Cubaans grondgebied. Komende van buiten de Europese gemeenschap mogen deelnemers, zonder accijnzen en btw, bij terugkomst in Nederland 400 sigaretten of 250 gram tabak (shag of pijptabak), of 100 cigarillo's, of 50 sigaren in voeren. Dit is het maximale dat deelnemers per "bezoek" aan de inkoopclub belastingvrij mogen kopen. Indien deelnemers sigaretten kopen mag de aankoopwaarde per bestelling niet boven de ¤ 22,00 uitkomen. Hiervoor kan bij UnitedSmokers Cuba inc. 2 sloffen ( 20 pakjes) sigaretten worden aangekocht inclusief verzendkosten. Deelnemers kunnen één bestelling plaatsen per dag. Omdat deelnemers tijdens hun bezoek niet in staat zijn om de goederen fysiek mee te nemen is het een service van UnitedSmokers Cuba Inc om bestellingen, gratis per luchtpost, na te sturen naar Nederland.

UnitedSmokers.com, de site waarop potentiële deelnemers zich kunnen aanmelden, is gevestigd in Amstelveen. Het Nederlandse happypoint.com verzorgt het database beheer en de e-mail service voor UnitedSmokers.com. Verzamelde gegevens voldoen aan de nieuwe wet bescherming persoonsgegevens (WBP).

Noot aan de redactie

UnitedSmokers
Aanvullende informatie, zoals FAQ en de exacte werkwijze is na te lezen op www.unitedsmokers.com

UnitedSmokers Cuba Inc
Calle 35, e 28 y 30 Nuevo Vedado numero 1523,
Havana, Cuba

UnitedSmokers.com Netherlands
Van Heuven Goedhardlaan 935,
1181 LD Amstelveen
Tel: 020 671 0880, Fax 020 643 9145,
E-mail: info@UnitedSmokers.com
www.unitedSmokers.com
Voor meer informatie :
Laurens Appel
Tel : 020 671 0880 / 062 656 0328
E-mail : pr@UnitedSmokers.com

Happypoint.com
Happypoint.com is een gratis permissie marketing systeem, waar de wensen, interessegebieden en de privacy van de individuele internetgebruiker centraal staan. Happypoint.com verzorgt in Europa het eerste spaarsysteem op internet dat gekoppeld wordt aan gedrag op internet. Dit gedrag varieert van het lezen en reageren op e-mails tot het plaatsen van zoekacties en aankopen via internet. Naast de consumenten activiteiten verzorgt happypoint.com ook e-mail services en database beheer voor derden.