Politiebericht Brabant-Noord: Oss 22-03-2001
Persbericht district Maasland

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, Oss

In de nacht van woensdag op donderdag is een 35-jarige man uit Oss aangehouden. Op de Angoralaan in Oss bedreigde de man zijn 24-jarige ex-vriendin en haar 36-jarige vriend met een mes. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

MANNEN AANGEHOUDEN, Oss

In de nacht van woensdag op donderdag zijn vier mannen uit Frankrijk in de leeftijd van 19 tot 30 jaar aangehouden. Door getuigen werd gezien dat het viertal probeerden een parkeerautomaat aan de Goudmijnstraat in Oss open te breken. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat twee parkeerautomaten opengebroken waren.

INBRAAK AUTO, Oss

Woensdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Lievekamplaan in Oss. Van de auto werden de richtingaanwijzers gestolen.

HENNEPKWEKERIJEN AANGETROFFEN, Berghem

Donderdag zijn op een subkampje in Berghem hennepkwekerijen aangetroffen. In totaal betrof het 1721 planten in vijf kwekerijen. Tegen de drie eigenaren van de kwekerijen is proces-verbaal opgemaakt. Alle planten, lampen en andere hulpmiddelen zijn in beslag genomen. Ook werden een pistool en 19 namaak vuurwapens, die onder de wet wapens en munitie vallen, aangetroffen. Ook deze zijn in beslag genomen en tegen de eigenaar is proces-verbaal opgemaakt.