Samsung


Samsung brengt met bontgekleurde WAP Flip-Phone leven in de brouwerij
Samsung SGH-R200: trendy mobieltje met compleet voorzieningsniveau 22 Mrt 2001

Samsung maakt wappen en mobiel bellen nog leuker met de bontgekleurde SGH-R200 Flip-Phone. Even het klepje openen en de ingebouwde Wap browser, trilalarm, intelligente organizerfuncties, tal van spelletjes, een agenda, To-Do-List, memofunctie en de mogelijkheid eigen beltonen te creëren staan tot de beschikking. Echte creatievelingen kunnen met de Flip-Phone eigen afbeeldingen en emotie-symbolen maken, die bijvoorbeeld met SMS-berichten kunnen worden verzonden. Maar de SGH-R200 Wap mobiele telefoon kan ook andere plaatjes, animaties en gekke beltonen verzenden. SMS-en zelf is bovendien snel en makkelijk dankzij de automatische woordherkenning T9.

De SGH-R200 weegt met de Slim-accu slechts 99 gram licht en houdt het 6 uur lang vol. In stand-by is de mobiele telefoon 150 uur achtereen bereikbaar. De SGH-R200 is in augustus 2001 verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren.

Belangrijkste kenmerken en prestaties van de SGH-R200

Dual Band GSM 900 / GSM 1800

Full Rate (FR) / Enhanced Full Rate (EFR) / Half Rate (HR)

Grafische display (resolutie: 128x64 pixels)

Grafische animaties

WAP-Browser (WAP 1.1)

Nummerherkenning (CLIP / CLIR)

Telefoonboekfunctie

Bellerlijst

Groepsnummers

Woordherkenning T9

Spelletjes

Berichten met afbeeldingen versturen en ontvangen, zelf ,Emotie"-symbolen creëren

Animaties op het display (Screen saver)

Eigen beltooncombinaties

Organizer-functies: agenda, To-Do-List, memofunctie, roosterfunctie, calculator

Alarmfunctie / wekker

Kan gegevens en faxen verzenden (via softmodem)

Transmissiesnelheid tot maximaal 14.400 kbps

Conferentieinstelling, routing, inbreken, vasthouden, foutcontrole

Cell-Broadcasting, SIM Application Toolkit

Geïntegreerd trilsignaal

Actieve klep (uitschakelbaar)

Afmetingen: 113 x 48 x 22 millimeter

Gewicht: 109g (99g met Slim-accu)

Standby-tijd: tot 150 uur

Gesprekstijd: tot 6 uur

Accu: Li-Ion

Kleuren: Waarschijnlijk rood, blauw, groen, zwart

Accessoires: reis-/tafeloplader, kabel voor sigarettenaansteker in auto, draaghouder, auto-inbouwset, softmodem, hands-free set.

Samsung Electronics
Samsung Electronics is een van de belangrijkste werkmaatschappijen van de Koreaanse Samsung Group - 13e op de ranglijst van grootste ondernemingen ter wereld. Samsung Electronics is met 54.000 medewerkers gevestigd in 50 landen en behaalde in 2000 een totale omzet van 27 miljard Amerikaanse dollar. Samsung Electronics bestaat uit drie business units: Digital Media, Semiconductors en Information & Communications. Wereldwijd is Samsung de grootste fabrikant van geheugenchips, kleurenbeeldbuizen, monitoren en magnetrons. In de Benelux is Samsung actief op het gebied van PC-randapparatuur, telecomproducten, consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Het bedrijf heeft vestigingen in Rijswijk, Rotterdam, Waalwijk, Zeist en Antwerpen. In totaal werken circa 100 mensen bij Samsung Benelux. Voor informatie en service over Samsung Electronics Benelux kunnen consumenten gratis bellen naar: 0800 2295214.