Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 22-03-2001 Mediaberichten 22 maart (14.30 uur)

VENLO Drugsaanhouding

VENLO Een 19-jarige man uit Blerick is dinsdagmiddag door de politie aangehouden bij een inval in een pand aan de Kaldenkerkerweg op verdenking van overtreding van de opiumwet. In het pand werden 135 gram marihuana, 282 gram hashish, een weegschaaltje en andere drugsattributen gevonden. De verdovende middelen werden door de politie in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor. Hij kreeg een boete van fl. 2.000,= door justitie opgelegd in het kader van snelrecht.

VENLO Verkeerscontrole

VENLO Tijdens verkeerscontroles op de Prinsessesingel, Dominicanenstraat en de Havenkade op woensdagmiddag zijn 15 bekeuringen uitgedeeld verkeersovertreders. 7 bromfietsers werden bekeurd vanwege een te hoog vermogen, 2 bekeuringen werden uitgedeeld voor het niet hebben van een bromfietscertificaat, 1 maal voor het voeren van een gele plaat, 3 maal voor het negeren van rood licht en 2 maal voor het rijden zonder autogordel. In totaal werden 60 voertuigen waaronder autos, brom- en snorfietsers gecontroleerd.

REGIO Snelheidscontroles

OOSTRUM Tijdens snelheidscontroles op woensdag op de Stationsweg zijn 325 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 1555 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

HORST Tijdens snelheidscontroles op de Venrayseweg op donderdagmorgen tussen 07.00 uur en 08.00 uur zijn 2 bekeuringen uitgedeeld. De hoogste gemeten snelheid bedroeg 68 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. Het totaal aantal passerende voertuigen is niet bekend.