Softwaregids.nl opent deuren

"Alle informatie over alle in Nederland verkrijgbare softwareprogramma's en aanbieders van software.
Voor thuisgebruik, zakelijk gebruik en bedrijfsspecifieke toepassingen."

Na een jaar van voorbereiding heeft Softwaregids.nl, in samenwerking met VNUNET, haar deuren geopend voor publiek.
Softwaregids.nl zal zowel de professionele als de privé PC-gebruiker bijstaan in de keuze van software.
De belangrijkste doelstelling van Softwaregids.nl is om helderheid te creëren in de wirwar aan software die in Nederland en België wordt aangeboden.
Binnen maximaal 3 muisklikken worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht.

Softwaregids.nl heeft zo'n 10.000 softwaretitels getraceerd en kan deze herleiden naar de aanbieder.
Op dit moment nemen ruim 1.300 aanbieders van software actief deel. De reacties zijn unaniem positief te noemen en het aantal deelnemers groeit gestaag.
Op de website is een compleet overzicht beschikbaar van bedrijfs- en softwaregegevens.

Om het zoeken te vergemakkelijken zijn alle softwaretitels niet alleen op naam maar ook op kenmerken overzichtelijk gerubriceerd. Vanaf de homepage kan direct een zoekcriterium worden ingegeven. Ook kan er een keuze worden gemaakt uit de drie ingangen "prive gebruik", "zakelijk gebruik" of "branchespecifieke software" (dit laatste is met name voor het MKB zeer belangrijk), waarna de gebruiker verdere keuzes te zien krijgt. Zo kan er worden gezocht op naam, bedrijf, toepassing of branche waarbij het verkregen resultaat verder kan worden gefilterd op bv. platform.

Softwaregids.nl is begin 2000 bescheiden gestart zonder uitgebreid campagne te voeren. Eerste doelstelling was het ontwikkelen van een goed functionerende organisatie, het goed in kaart brengen van alle software leveranciers en het opzetten van de database.
Naamsbekendheid kreeg Softwaregids.nl vooral door het pionierswerk, de gratis dienstverlening en de strategische samenwerking met VNUNET.

Softwaregids.nl streeft naar een duurzame "win-win" relatie met de software leveranciers. De zeer uitgebreide database, de gerubriceerde productinformatie en het hoge serviceniveau helpen deze doelstelling te realiseren. Er wordt continu gewerkt aan uitbreiding, onderhoud en verbetering van de inhoud van Softwaregids.nl.

DE ALLERBESTE HITS VIND JE IN DE SOFTWAREGIDS !

Voor verdere informatie:

SOFTWAREGIDS.NL
Molenweg 5
6049 GA Herten
tel: 0475 - 40 40 22
fax: 0475 - 45 20 03
info@softwaregids.nl
http://www.softwaregids.nl