Gemeente Maassluis

12-3-2001

Spreekuur voor jongeren

Op donderdag 22 maart 2001 houdt wethouder Arnold Keijzer voor de eerste keer in 2001 een speciaal jeugdspreekuur. Het spreekuur vindt plaats in csg Aquamarijn aan het Reviusplein van 15.00 tot 16.00 uur. Jongeren die hem iets willen voorleggen, een vraag hebben, met een probleem zitten of een idee of voorstel willen opperen kunnen zonder afspraak het spreekuur bezoeken. Ook ouderen die iets over jongeren(beleid) met wethouder Keijzer willen bespreken zijn van harte welkom.

Wethouder Keijzer, die onder andere jeugdbeleid in zijn portefeuille heeft wil meer met jongeren uit Maassluis in contact komen. De jongeren moeten de weg naar de gemeente weten te vinden en de gemeente moet meer de kans hebben om jongeren uit te leggen welk beleid de overheid voert en waarom. Het gemeentebestuur is er immers voor jong en oud in Maassluis.

Overigens zal Arnold Keijzer regelmatig een jeugdspreekuur houden. De voorlopig vastgestelde data zijn, woensdag 25 april, woensdag 27 juni, en woensdag 17 oktober in de Toevlught en op donderdag 6 september in wijkgebouw De Flat.