22/03/2001
De Tuinshop biedt grootste online assortiment tuinartikelen

Voor een nieuwe pergola of een mooi gazonnetje hoeft men tegenwoordig de voortuin niet meer uit. Bij De Tuinshop (http://www.detuinshop.nl) kan men sinds kort namelijk een keuze maken uit het grootste online assortiment tuinartikelen van Nederland. In de digitale schappen van deze nieuwe internetwinkel liggen een paar duizend tuinproducten klaar om in het virtuele winkelwagentje te worden geladen.

Topmerken

De meeste 'groene' winkels op het Internet richten zich op één of enkele tuinartikelen, zoals bloembollen, zaden of vijverproducten. De Tuinshop is de eerste online winkel waar geshopt kan worden voor de hele tuin. Producten van topmerken als Barenburg Tuinproducten en OASE maken deel uit van het assortiment dat 24 uur per dag op www.detuinshop.nl is te raadplegen. De bestelde artikelen worden binnen enkele dagen bij de klant thuis bezorgd.


1,5 jaar voorbereiding


Naast de online shop biedt De Tuinshop tevens diverse tuintips, een agenda en een tweewekelijkse prijsvraag. Aan de lancering van de webwinkel ging anderhalf jaar van voorbereiding en een uitgebreide testperiode vooraf. De Tuinshop is een gezamenlijk initiatief van internetdienstverlener Sitewise Webmedia (www.sitewise.nl) en Van de Water Hoveniers.

De Tuinshop: http://www.detuinshop.nl




Voor de pers:

Meer informatie
Dimitri Nadorp, Sitewise Webmedia
Tel: 024-372 32 00
E-mail: d.nadorp@sitewise.nl

De Tuinshop
Joubertstraat 140
6543 NZ Nijmegen
tel: 024-3735622
fax: 024-3735623
info@detuinshop.nl
http://www.detuinshop.nl