Baltimore Technologies presenteert nieuwe hardware en klanten tijdens CeBIT 2001

Baltimore Technologies exposeert tijdens de CeBIT, hal 23 stand A 54,
22 - 28 maart 2001

Baltimore Technologies mediabriefing:
23 maart, 11:00 - 12:00 uur, Media Convention Centre

Amsterdam, 22 maart 2001 - Baltimore Technologies (NASDAQ:BALT http://quotes.nasdaq.com/quote.dll?page=multi&mode=stock&symbol=BALT; Londen:BLM http://quote.bloomberg.com/analytics/bquote.cgi?ticker=blm&view=bq&where=quote&version=front.quote.uk.cfg), een toonaangevende onderneming op het gebied van e-security, zal deze week tijdens CeBIT 2001 in Duitsland een aantal belangrijke aankondigingen doen, zoals de lancering van een cryptografisch hardware product, de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot draadloze e-security en nieuwe klanten. Baltimore Technologies beschouwt security als een noodzakelijke randvoorwaarde voor het doen van e-business. Op de CeBIT 2001 zal Baltimore de nieuwe rol die e-security speelt in de e-business markt toelichten. Daarnaast zal men nieuwe trends en ontwikkelingen aan de orde brengen.

Volledig veilige overdracht van gegevens en content kan echter alleen werkelijkheid worden op het moment dat bedrijven een complete beveiligingsstrategie implementeren. Bedrijven zouden security moeten behandelen als een essentiële component van hun e-business strategie. Wanneer een betrouwbare e-security infrastructuur is opgezet, kunnen bedrijven nieuwe value-added services gaan aanbieden en daarbij een nagenoeg volledig fraudebestendige methode voor het online communiceren en uitvoeren van transacties garanderen.

Terwijl sommige bedrijven de noodzaak van een betrouwbare e-security infrastructuur inzien om bepaalde mensen buiten te sluiten, realiseren veel toonaangevende ondernemingen zich nog steeds niet dat e-security technologie ook de juiste mensen toegang kan bieden. Baltimore Technologies hanteert een nieuwe benadering en ziet e-security niet als een barrière, maar als een manier om bedrijven in staat te stellen de manier waarop zij werken kosteneffectief te veranderen.

"Een bedrijf dat een bunker-mentaliteit aanneemt terwijl het e-security behoeften in kaart aan het brengen is, is niet alleen ouderwets in haar denkpatroon, maar is tegelijkertijd bezig zichzelf ongunstig te positioneren voor de toekomst", aldus Frank Brandenburg, Director of Business Development, Baltimore Technologies Duitsland. "E-security zou geen beperkende factor moeten zijn, het zou een onderneming in staat moeten stellen alle voordelen van e-commerce te benutten. In ons model ondersteunt de beveiligingsoplossing de business goals van een onderneming in plaats van ze in de weg te staan."

Om alle mogelijkheden van e-commerce te benutten, dienen bedrijven een systeem te implementeren met als fundament de vier principes van e-security
- verificatie, vertrouwelijkheid, integriteit en non-repudiation. PKI (Public Key Infrastructure) systemen, toegangs-oplossingen, autorisatie-oplossingen en content security technologieën spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van een dergelijke omgeving.

Tijdens een briefing worden nieuwe, innovatieve producten gedemonstreerd en zal de wereldwijde strategie van Baltimore Technologies worden toegelicht. Deze briefing zal plaatsvinden op 23 maart van 11:00 tot 12:00 uur in het Media Convention Centre. Baltimore zal tijdens CeBIT eveneens complete e-security oplossingen demonstreren. De Baltimore stand is te vinden in hal 23, stand A54.

Indien u een afspraak wilt maken voor een bepaald tijdstip of de briefing wilt bijwonen, neemt u dan contact op met:
Gemma Robertson / Dennis Doodeman,
Text 100 BV
Tel: +31 20 5304348 / 5304345
E-mail: gemmar@text100.nl, dennisd@text100.nl

Evanna Kearins
Baltimore Technologies
Tel: +353 1 8816405
Mobiel: +353 87 2896579
E-mail: ekearins@baltimore.com