Het Kadaster

Kadaster en Apeldoorn-it met CarrièrePlaza op Ruim Baan Gelderland

Op 23, 24 en 25 maart presenteert Apeldoorn-it zich met een kleurrijke CarrièrePlaza op de beurs Ruim Baan Gelderland. Vanuit het project 'Apeldoorn: èn het werk èn het wonen' nemen deel aan deze beurs: Belastingdienst/Automatiseringscentrum (B/AC), Centraal Beheer Achmea, Kadaster, Pink Elephant Megaplex en Wegener.

De vijf grootste ICT-werkgevers uit Apeldoorn bieden op CarrièrePlaza een gezellige en bovenal informele sfeer, waar je je licht kunt opsteken op het gebied van werk en recreëren in Apeldoorn. Tientallen interessante functies staan garant voor een carrière in Apeldoorn. Daarnaast vind je op de CarrièrePlaza ontspannende activiteiten: beachvolleybal met Apeldoornse en nationaal bekende eredivisie volleybalspelers.

Bezoekers kunnen met eigen ogen zien dat werk en recreëren in Apeldoorn hand in hand gaan. Kom jij ons ook op de CarrièrePlaza een hand geven? Bezoek dan Ruim Baan op vrijdag van 13.00 - 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur in de Americahal in Apeldoorn.