Expatriate, emigrant, immigrant, landverhuizer? Hoe nu verder?

Als de grote stap naar het buitenland wordt overwogen of reeds is genomen dan resteert de vraag, hoe nu verder? Er zijn nog al wat variabelen, iedere vertreksituatie is anders, iedere aankomstsituatie is dat ook en daarmee gepaard gaat een wirwar aan vragen en antwoorden.

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart 2001 vindt de vierde editie van de internationale expat informatie beurs plaats in het Home Boxx Exhibition Center te Nieuwegein.

Expat 2001 is voor wie gaat wonen en werken in het buitenland een unieke gelegenheid zich in korte tijd te informeren over alle aspecten die te maken hebben met het vertrek naar het buitenland. De beurs is gericht op vertrekkende en terugkerende landverhuizers die dit om verschillende redenen doen: wonen, werken, studeren, vestigen. Al dan niet permanent. De tijd die men in het buitenland doorbrengt is niet altijd dezelfde. Onder de landverhuizers bevinden zich diplomaten, zelfstandigen, studenten, bedrijven en werknemers van multinationals vergezeld van hun partners of gezinnen.
Honderdduizenden bevinden zich reeds op verre bestemmingen zoals Canada, de VS, Nieuw Zeeland, het Verre Oosten. Maar ook dichterbij huis in de Schengenlanden. In totaal bevinden zij zich in meer dan 150 landen.

Expat 2001 is een vraagbaak voor al diegenen die hierbij betrokken zijn. De beurs biedt meer dan 80 deelnemers met gezamenlijk ruim 60 verschillende soorten van persoonlijke en zakelijke dienstverlening en een gevarieerd presentatie- en workshopprogramma verzorgd door een aantal ter zake kundige organisaties. Extra beursitems in 2001 zijn: internationale werkgelegenheid en bedrijfsvestiging in het buitenland.

Op de beurswebsite: www.expatinfo.nl vindt men alle relevante informatie van dienstverleners. Zij kunnen u bij uw uitzending van en naar Nederland van dienst zijn. Op deze site vindt u ook de laatste gegevens en updates die bij een bezoek aan de beurs van belang zijn. Voor speciale vragen kunt u tijdens de beurs ook terecht bij de Expat infobalie in de Home Boxx. Daar wordt u verder geholpen bij het zoeken naar antwoorden op uw vragen.

Openingstijden:

23 maart van 10.00-18.00 uur en 24 maart van 10.00-17.00 uur Toegangsprijs Fl. 35,--
Parkeren gratis. Beurscatalogus gratis voor beursbezoekers. Adres: Home Boxx Exhibition Center - Symfonielaan - Nieuwegein

Meer inlichtingen:
Fairway Events, organisatie voor beurzen en evenementen Tel. (0031) (0)71 3649012 - Fax (0031) )0)71 3618414 E mail: fairway-events@planet.nl