Roto Smeets de Boer NV

PERSBERICHT

MUTATIE IN RAAD VAN BESTUUR RSDB

De heer R.J. Beuker heeft aangegeven om persoonlijke redenen zijn functie bij het concern per 1 april a.s. te willen neerleggen. De Raad van Commissarissen respecteert deze beslissing en wenst de heer Beuker alle goeds toe voor de toekomst.

Totdat herbezetting van de door het vertrek van de heer Beuker ontstane vacature heeft plaatsgevonden zullen de heren J. Caris en Drs. R. van Werkhoven de operationele taken van de Roto Smeets Groep waarnemen. Beiden rapporteren aan de heer
Drs. H. de Jong, voorzitter Raad van Bestuur RSDB.

Hilversum, 23 maart 2001
Raad van Bestuur RSDB

Profiel
Roto Smeets De Boer is een beursgenoteerde onderneming met een jaaromzet van EURO 700 mln en ruim 4.000 medewerkers. RSDB is een organisatie van dienstverlenende ondernemingen die door het vervaardigen van gedrukte en multimediale producties meer toegevoegde waarde in het communicatieproces van haar doelgroep wil creëren. Deze ondernemingen zijn op productieniveau ondergebracht in 3 merken: Roto Smeets (internationale massaconsumenten-informatie), met vestigingen in 7 landen in Noordwest Europa, PlantijnCasparie (multimediale business-to-business activiteiten) en Media Partners (internationale publishing services) met vestigingen in 4 Europese landen.