Horses of the Dutch



CH UDEN AFGELAST (20 21 22 april)
PERSBERICHT STICHTING OLYMPIC UDEN

25 maart 2001

UDEN - Na informatie ingewonnen te hebben bij het MKZ crisiscentrum in Uden heeft het bestuur van Stichting Olympic Uden besloten het nationaal concours wat op 20, 21 en 22 april in een grote tent op de Udense Markt gehouden zou worden af te gelasten.

De kans dat de mond en klauwzeer situatie over vier weken veranderd is wordt op het crisiscentrum zeer klein geacht. Bovendien kan de situatie van dag tot dag veranderen. Het risico om het concours een of enkele dagen voor aanvang af te moeten gelasten kunnen en willen wij niet lopen, aldus een uiteraard teleurgestelde stichtingsvoorzitter Ad Verbossen.

Het concours in Uden wordt al enkele jaren in een grote tent op de Markt gehouden. De combinatie winkelend en uitgaand publiek met een concours hippique bleek een gouden formule. Daardoor trekt dit evenement een groot publiek dat normaal gesproken niet zo snel naar een concours gaat. Naast dressuur- en springrubrieken heeft het showelement een belangrijk en plaats in het programma. Zo zou dit jaar Olympisch kampioene Anky van Grunsven een demonstratie geven, maar stond ook een Jack Russel-race gepland.



©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer