Afzender: dennis@adesinfo.nl

Contactpersoon: Dennis E. van der Spoel - Managing Partner

ADES zet virtueel PSA Information Center op

Datum: 26 maart 2001

Geïnteresseerden in professional services automation kunnen vanaf nu op www.adesinfo.nl/psaform.htm meer informatie aanvragen van participerende leveranciers, analisten, consultants en congresorganisaties. Het voordeel voor potentiële klanten is dat alle informatievoorziening rond PSA nu is gecentraliseerd. Deze gratis dienstverlening wordt georganiseerd door ADES Managementstrategieën, specialisten op het gebied van rendementsverbeteringen in professionele organisaties. Één van de terreinen waarop ADES Managementstrategieën veel deskundigheid in huis heeft is professional services automation. PSA is bedrijfsbrede software voor kennisintensieve organisaties en de professionele dienstverlening.

Op dit moment is slechts informatie van een handvol leveranciers op te vragen, maar vrijwel dagelijks melden zich nieuwe participanten aan. Organisaties die zich als deelnemer willen aanmelden kunnen contact opnemen via info@adesinfo.nl. ADES Managementstrategieën verwacht binnenkort de informatievoorziening voor 40 deelnemers te bundelen, waarna de dienstverlening kan worden uitgebreid met nieuwe diensten.

Het PSA Information Center is ook te bereiken via de nieuwe PSA portals http://psa.pagina.nl, http://psa.startkabel.nl en http://psa.pagetostart.nl. Andere bronnen van informatie zijn PSAplaza (www.PSAplaza.nl) de PSA Club (http://www.funrolls.com/dutch/index_clubs.php3?club_id=106) en PSO Community Plaza (http://www.adesinfo.nl/forum.htm).

ADES Managementstrategieën

Nieuwlandseweg 28

3824 XT

Amersfoort

Telefoon: 033-4566502