Informatieportaal i-moder.nl van start

BARNEVELD - Vandaag, 28 maart 2001, is i-moder.nl van start gegaan. I-moder.nl is de meest complete Nederlandstalige informatiebron over de nieuwste vorm van mobiel internet: i-mode. In het moederland Japan is i-mode een enorm succes en daarom start geestesvader NTT DoCoMo binnenkort een wereldwijde uitrol van deze vorm van mobiel internet. In ons land zal KPN, partner van NTT DoCoMo, de invoering van i-mode voor zijn rekening nemen. De introductie is gepland in de tweede helft van dit jaar.

I-moder.nl publiceert wekelijks artikelen waarin de ontwikkelingen rond i-mode op de voet worden gevolgd. Daarnaast houdt i-moder.nl een directory bij waarin alle Nederlandstalige i-mode pagina's te vinden zullen zijn.

I-mode is een vorm van mobiel internet, uitgevonden door NTT DoCoMo. Begin deze maand passeerde het aantal gebruikers van i-mode, dat momenteel alleen in Japan aangeboden wordt, de twintig miljoen. Velen zien i-mode als een opvolger van het omstreden WAP. I-mode heeft vele voordelen ten opzichte van WAP. Voor meer informatie over zowel i-mode als WAP kunt u terecht op i-moder.nl.

URL: http://www.i-moder.nl

I-moder.nl is een initiatief van Edendo Webmedia.