goedkeuring bestemming 'Centrumdoeleinden 2 (uit te werken)' uit het bestemmingsplan Hamersveld 1997

Op 5 mei 1998 onthielden Gedeputeerde Staten van Utrecht goedkeuring aan de bestemming 'Centrumdoeleinden 2 (uit te werken)' van het bestemmingsplan Hamersveld 1997. Deze bestemming heeft betrekking op de winkel- en bedrijfspanden hoek Hamersveldseweg/ Rozendaallaan (noordzijde).

Dit besluit van Gedeputeerde Staten is op 9 november 2000 vernietigd door de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State omdat aan het besluit een deugdelijke motivering ontbreekt.

Op 20 februari 2001 hebben Gedeputeerde Staten vervolgens alsnog goedkeuring verleend aan de genoemde bestemming.

Dit besluit van Gedeputeerde Staten ligt met het bestemmingsplan met ingang van maandag,

2 april a.s. gedurende zes weken, op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur voor een ieder ter inzage bij de Wonen en Werken (balie 9). Het besluit kan eveneens worden ingezien bij de bibliotheek Nieuw Langenbeek in Leusden-centrum (tijdens de openingsuren van de bibliotheek).

Gedurende de ter inzage - termijn kan tegen dit besluit beroep worden ingesteld door diegenen die zich tijdig op grond van artikel 27, eerste of tweede lid, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening met bedenkingen tot Gedeputeerde Staten hebben gericht en door de belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs gesproken niet in staat is geweest zich overeenkomstig artikel 27, lid 1 of lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening tot Gedeputeerde Staten te wenden.

Het beroep moet worden ingesteld bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor het instellen van beroep is griffierecht verschuldigd.

Diegene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten pas in werking nadat op dat verzoek is beslist. Ook voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.