Persbericht

Erwin Cremers Country Manager Benelux bij SMC

Brussel/Amsterdam, maart 2001 - Bij SMC Benelux is Erwin Cremers (34) aangetreden als Country Manager Benelux. Cremers is in zijn functie onder meer verantwoordelijk voor het verstevigen van het partnerkanaal binnen SMC Benelux. Voor zijn indiensttreding bij SMC was hij enkele jaren bij Ingram Micro werkzaam als oprichter en hoofd van de netwerkafdeling.

Erwin Cremers was bovendien actief als large account manager bij Shiva en trad ook op in een marktontwikkelings functie bij ISP Knoware in Bunnik. Verder is hij op dit moment actief als 'city leader' voor de netwerkorganisatie First Tuesday in Den Haag.

Volgens Florence Jenny, Product Manager SMC Europe, benadrukt de indiensttreding van Cremers het streven van SMC om het indirecte kanaal in de toekomst een nog belangrijker positie te geven binnen de organisatiestrategie. "Erwin brengt de juiste kennis en ervaring mee die nodig is om de communicatielijnen in de Benelux optimaal te stroomlijnen. Bij onze belangrijkste partners Acal, DLI, ICP, Kappa Data en M-Team was er een groeiende behoefte aan een vaste schakel met SMC. Die is met iemand van Erwin's kaliber nu optimaal ingevuld."

"Sinds de toetreding tot de Accton groep is SMC een van 's werelds grootste netwerkproducenten, en dat vaak als OEM. Om de producten van het bedrijf nog beter naar hun juiste waarde te schatten, is besloten om de merknaam Accton niet meer te gebruiken in de Verenigde Staten en Europa. Vanaf nu zal alleen nog de merknaam SMC worden gebruikt", stelt Erwin Cremers, Country Manager Benelux bij SMC Benelux. "Het is mijn doel om samen met onze distributiepartners de sterke naamsbekendheid van SMC verder uit te bouwen bij onze Nederlandse, Belgische en Luxemburgse partners en klanten."

SMC Networks Benelux, Amersfoort. Telefoon: 033 - 455 7288. Website: http://www.smc.com.

Over SMC Networks
SMC, een toonaangevende leverancier van betrouwbare en compatibele netwerkinterfacekaarten, hubs en switches voor een lage 'Cost of Ownership', is een joint venture tussen Standard Microsystems Corporation en Accton Technology Corporation. Gespecialiseerd in LAN-oplossingen voor het MKB en thuisgebruikers, is SMC in staat tegemoet te komen aan de eisen van de gebruikers door gepersonaliseerde klantenservice en -ondersteuning met een snelle responstijd.

Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Barcelona terwijl het bedrijf wereldwijd over kantoren beschikt in de Verenigde Staten, Europa, Australië, Azië en Japan.

In de Benelux worden de SMC producten verdeeld door ACAL Belgium, DLI, ICP Belgium, Kappa Data, ISL en M-Team - alsmede door ACAL Nederland en ICP Nederland.
Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website: http://www.smc.com

Voor redactionele informatie: Pb0203 Influx PR, Jakob Brons of Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, Fax: 055-3602661, e-mail: PRInflux@cs.com, website: www.influx-pr.com.
Of:
SMC Networks, Erwin Cremers (Country Manager Benelux). Telefoon: 033 - 4557288
of e-mail: erwin.cremers@smc-europe.com.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: PRInflux@cs.com Http://www.Influx-pr.com