29 maart 2001
OPHIS Den Haag wint gratis gebak van Kantoorpagina.nl.

De Nederlandse kantoor-portal, www.kantoorpagina.nl, bied secretaresses, baliemedewerkers, verkopers en management, kortom iedereen die werkzaam is op een kantoor, een internetsite aan met informatie om het werken op kantoor efficiënter en effectiever te laten verlopen. Om dit te bereiken zijn duizenden kantoorlinks gerubriceerd. Het betreft hier aan het kantoor gerelateerde links in een wel zeer brede zin; van kantoormeubelen en -artikelen, accountancy, CAO's en telecom tot zelfs links naar kinderoppas zijn aanwezig. De zeer duidelijke opzet van Kantoorpagina.nl heeft er samen met de kwaliteit van de aanwezige rubrieken voor gezorgd dat de site inmiddels dagelijks wordt gebruikt door een als maar groeiende groep "kantoorbewoners".

Om naast alle geboden informatie ook wat (extra) plezier op de werkplek te brengen verloot kantoorpagina.nl maandelijks een rondje gebak voor een heel kantoor.

Deze maand was het kantoor van OPHIS uit Den Haag de gelukkige. Door inzending van het winnende "gebaksformulier" op www.kantoorpagina.nl was er voor alle personeelsleden een heerlijk gebakje.