PERSBERICHT

ROBIN VAN ECK wordt CLIENT SERVICES DIRECTOR bij The Communication Company

Breda, 29 maart 2001. April staat in het teken van expansie op personeelsgebied voor The Communication Company. In Amsterdam start TCC met vijf nieuwe medewerkers. Tevens begint in Breda een nieuwe medewerker in de persoon van Robin van Eck (35). Hij was bij ARA vijf jaar werkzaam als Account Director en wordt Client Services Director bij TCC Advertising.

De Client Services Director is eindverantwoordelijk voor alle accounts binnen TCC Advertising. Het aanreiken van mogelijke oplossingen ten aanzien van strategische en conceptuele vraagstukken van verschillende accounts behoort tot het takenpakket en aansturing van een team projectmanagers.

'De dynamiek en het concept-denken van TCC spreken me erg aan,' aldus Robin, 'ik wil graag mijn bijdrage leveren aan de realisatie van een uitgebalanceerde communicatiegroep, die zowel creatief als qua bureau-inkomen tot de nationale top behoort. Het merkdenken zou ik binnen TCC verder door willen voeren, zodat grote nationale merken zeer zeker tot de mogelijkheden kunnen behoren.' Robin van Eck heeft bij ARA de welbekende campagne en beursgang van World Online begeleid. Verder heeft hij ervaring met merken als; Piet Klerkx, Sphinx, Osborne Sherry, Schwarzkopf & Henkel Cosmetics, Stena Line. En diverse merken uit de dotcom-markt, zoals Sonera Plaza en Gamegate.

The Communication Company is opgericht in 1990 in Breda en houdt zich bezig met creatieve communicatie in de breedste zin van het woord. De onorthodoxe manier van werken en de rebelse stijl die The Communication Company erop nahoudt, hebben ertoe geleid dat zij één van de snelst groeiende bureaus in de Benelux is. Het communicatiebureau, met kantoren in Breda, Amsterdam en Antwerpen, bestaat met 55 medewerkers uit TCC Advertising, TCC Design (corporate and packaging design), TCC Reputations (PR), TCC Interactive (Internet and CD-rom), TCC Idealab (product- and brand development), TCC Belgium en X-Plosive (2D- and 3D-animations for tv, cinema and games).
-Einde-