CONSUMERDESK

ConsumerDesk verhoogt service site Wehkamp

Goed geïnformeerd kopen bij grootste online warenhuis van Nederland

De site van het bekendste online warenhuis van Nederland, www.wehkamp.nl , is door aantrekkelijke functionaliteiten en verbeterde productinformatie van ConsumerDesk nog eenvoudiger te doorzoeken en verleent een verhoogde service aan de klanten. Wehkamp biedt door de samenwerking met ConsumerDesk hun bezoekers op de site onder meer een mogelijkheid om op een eenvoudige en zeer snelle manier producten te vergelijken.

De klant van Wehkamp kan door middel van deze dienst uitgebreide en actuele productinformatie bekijken en via helpteksten uitleg krijgen over functionaliteiten die onduidelijkheid oproepen. De service aan de consument op de site wordt met het aanbieden van deze mogelijkheden vergroot, wat het vertrouwen van de klant in Wehkamp alleen nog maar zal doen groeien.

'Het is een bevestiging van de kwaliteit van je producten als een groot bedrijf als Wehkamp voor diensten uit je pakket kiest', legt marketing manager van ConsumerDesk Ann Jepma uit. 'Tijdens het zakelijke proces bleek dat Wehkamp de kwaliteit en de onafhankelijkheid van de informatie van ConsumerDesk en de bewezen zoek- en vergelijkingsfunctionaliteit en navigatie, als belangrijke punten voor samenwerking zag. Bovendien blijkt uit marktonderzoek dat goede productinformatie en vergelijkingsmogelijkheden het online kopen bevorderen. Door deze overeenkomst heeft Wehkamp een pasklare oplossing voor een betere informatievoorziening die uiteindelijk de winkelbezoeker helpt met de productoriëntatie.'

Over ConsumerDesk
ConsumerDesk (www.ConsumerDesk.com) is een innovatieve en volledige ASP (Application Service Provider) die bewezen heeft een solide Pan-Europese partner te zijn op het gebied van infrastructuur, content en intermediary services voor portals, producenten, (r)e-tailers en consumenten. De geboden infrastructuur (Transaction and Buying Engine, Transanction Enigne, Conversion Engine, Product Selector, Instant Shop) is ondertussen bij meer dan 100 partners geïmplementeerd. ConsumerDesk beheert informatie over ruim duizend productgroepen met meer dan honderdduizend producten op het gebied van video, audio, tv, telecommunicatie, beauty & body, auto, kantoor, huishouding, sport en klussen. Het bedrijf is actief in elf Europese landen met diverse sites in locale talen en heeft ruim 100 medewerkers in dienst.