PERSBERICHT

Veenendaal, 28 maart 2001

www.tuinen.nl komt verder tot bloei:
nieuwe boekbestelservice samen met Bruna.nl

Liefhebbers van het tuin- en buitenleven kunnen vanaf vandaag gebruik- maken van een nieuwe dienst van www.tuinen.nl: de boekbestelservice. Via een uitgekiende zoekmethode zijn er voortaan vele inspirerende tuinboeken en binnenkort ook cd-roms te bestellen op deze website.

Snel zoeken
De bezoekers van de site vinden hun tuinliteratuur aan de hand van actuele onderwerpen. Het zoeken gaat aan de hand van items als 'ontwerp', 'beplanting' of 'snoeien'. Daarnaast stelt www.tuinen.nl iedere maand een nieuwe Boeken top vijf samen.

Zo geboekt
Met enkele muisklikken wordt de bestelling aan huis of op het werk bezorgd. Bruna verzorgt de logistiek snel en betrouwbaar. Zelfs als cadeau laten versturen, is een mogelijkheid. De bestelde tuinboeken, en straks ook cd- roms, kunnen natuurlijk eveneens bij de dichtstbijzijnde Bruna-winkel opgehaald worden.

Dé tuinsite
De website www.tuinen.nl telt dagelijks vele duizenden bezoekers. Het is de interactieve inspiratiebron van en voor liefhebbers van het tuin- en buitenleven. Deze tuinsite geeft continu informatie over beplanting, tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. De bezoekers surfen onder meer naar de ruilbeurs, encyclopedie, forums, tuinadviezen, ontwerp- voorbeelden en het gastenboek.

Webcam
Op www.tuinen.nl wordt via webcams de aanleg van een grote sier- tuin gevolgd. Dit project, De Tuin, krijgt iedere dag steeds meer vorm én trouwe kijkers.