Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 29-03-2001 Persbericht district Aa & Dommel

DAK IN BRAND, Liempde

Woensdagmiddag is brand ontstaan in een rieten dak van een woning aan de Rosenhofstraat in Liempde. Mogelijk dat door het aansteken van de houtkachel de brand is ontstaan. De brandweer heeft het vuur geblust. Het dak werd beschadigd en door het blussen is in de woning waterschade.

BRAND, Helvoirt

In de nacht van woensdag op donderdag, rond 01.00 uur werd brand gemeld in een pand aan de Helvoirtsestraat in Helvoirt. Daar bleek dat in kasteel Zwijnsbergen op de zolderverdieping door nog onbekende oorzaak brand was ontstaan. Op het moment dat de brandweer ter plaatse kwam was het reeds een uitslaande brand. De brandweer Helvoirt werd bijgestaan door eenheden uit Haaren, Vught, Den Bosch en Heusden. De zolderverdieping en de tweede verdieping van het pand zijn goeddeels verloren gegaan. Ook de rest van het pand liep zware schade op. De totale schade is groot. De brandweer heeft nagenoeg de hele donderdag nodig gehad om na te blussen.

INBRAAK WONING, Boxtel

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een woning aan de Mozartlaan in Boxtel. Een deur van de woning werd opengebroken. Een laptop computer, enkele telefoons en computerspellen werden gestolen.