PERSBERICHT

Andarr introduceert DSL- Braindump

ZALTBOMMEL 3 april 2001, Andarr, specialist in ICT-management, is van mening dat kennisdeling en overdacht van cruciaal belang zijn, zowel intern als met externe relaties. Uiteraard kan kennis angstvallig weggestopt worden in de organisatie, maar volgens Andarr kan alleen het beste uit ICT service organisaties gehaald worden als ervaringen en kennis gedeeld worden. Om deze stelling kracht bij te zetten, introduceert Andarr zogenoemde Braindumps , waarmee de verzamelde kennis van Andarr over verschillende actuele ICT-onderwerpen voor iedereen beschikbaar wordt. De eerste in de reeks van vijf onderwerpen is DSL: nieuwe communicatie over een oud medium , vervaardigd door Richard Jansen, infrastructuur architect bij Andarr. In de komende zes maanden zullen de overige Braindumps worden uitgegeven.

Vrijwel iedereen die iets van Internet weet, kent DSL als een snelle en goedkope toegang naar Internet. Er zijn echter weinig mensen die alle details kennen. Telecom leveranciers worden geconfronteerd met een toenemende vraag uit de markt naar DSL. Zij lopen dikwijls tegen problemen aan om al het personeel op tijd getraind te krijgen. Andarr wil daarin een bijdrage leveren en ontwikkelde de DSL- Braindump . Deze kan bijvoorbeeld beluisterd worden in de tijd die verloren gaat aan het reizen naar werk of klant. Met dit initiatief wil Andarr het goede voorbeeld geven en haar kennis delen. De DSL- Braindump is verkrijgbaar op CD, cassette en minidisk.

Inhoud
In de drie uur durende DSL-braindump komen de volgende onderwerpen aan bod: de techniek achter DSL en hoe de veel hogere snelheid gehaald wordt? Wat heb je voor een DSL infrastructuur nodig? Welke diensten zijn over DSL mogelijk naast Internet toegang? Hoe kan een DSL provider georganiseerd worden en tot slot enkele tips & trucs uit het veld . Er mogen gerust kopieën gemaakt worden van de producten, zolang er niets veranderd wordt aan de inhoud. Op deze manier kan er met één Braindump kennis onder meerdere medewerkers verspreid worden.

Binnenkort zal Andarr nog andere titels onder hetzelfde concept uitbrengen. Hierin zal bijvoorbeeld ingegaan worden op Java en op organisatorische en technische onderwerpen over ICT management. Een exemplaar is te verkrijgen bij Andarr, tel: 0418-572365 of info@andarr.nl.