Gemeente Uithoorn

Evaluatie hondenbeleid
Op woensdagavond 4 april a.s. organiseert de gemeente een evaluatie-avond over het hondenbeleid. Deze avond vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis en begint om 19.30 uur.

We willen dan graag met hondenbezitters en niet-hondenbezitters van gedachte wisselen over het beleid dat is beschreven in de folder 'Geen hond is schuldig'.
Dit beleid is nu ongeveer 5 jaar oud en het wordt tijd om weer eens over regels, hondenroutes en losloopplaatsen te praten.

Er is de afgelopen jaren wel een en ander veranderd in de gemeente Uithoorn: er is meer verkeer, er zijn nieuwe woonwijken verrezen en er zijn nieuwe huizen gebouwd in bestaande wijken. Een en ander heeft gevolgen voor waar de hond los kan lopen en waar beslist niet.

Het is de bedoeling tijdens de evaluatie-avond in kleine groepen onder leiding van een voorzitter de knelpunten van het huidige beleid te bespreken en ook samen te zoeken naar oplossingen. U bent van harte welkom mee te praten en mee te denken over hoe het nieuwe gemeentelijke hondenbeleid er in de nabije toekomst uit moet zien.

Gezien de organisatie is het belangrijk dat u zich tevoren opgeeft voor deze avond. Doe dat dan s.v.p. bij de Gemeentewinkel, tel.: 513 111.