PERSBERICHT
Administratie.nl: de uitvinders van Collaborative Accounting

Administratie.nl introduceert Collaborative Accounting, een manier om met zowel interne als externe medewerkers te werken aan een of meer administraties op hetzelfde moment en vanaf elke gewenste plaats ter wereld. Het enige wat nodig is voor collaborative accounting is een verbinding met internet en een browser. Daarna kunnen interne medewerkers, medewerkers van andere filialen/kantoren, de accountant en zelfs leveranciers interactief meewerken aan uw administratie. Administratie.nl is zo ontworpen dat u niet continue on-line hoeft te zijn.

Bewezen oplossing
Administratie.nl biedt haar gebruikers een bewezen oplossing. CODA-Financials en Business Objects vormen de gedegen ondergrond van administratie.nl. Deze best-of-class applicaties waren tot nu toe alleen toegankelijk voor grote bedrijven, maar zijn via administratie.nl door iedereen te gebruiken. Daarbij is het platform van administratie.nl geschreven in HTML, is voorbereid op MS.net en werkt niet via bijvoorbeeld Metaframe.

Beveiliging
Administratie.nl heeft betrouwbaarheid en veiligheid hoog in het vaandel. Daarom werkt Administratie.nl met maar liefst vijf beveiligingen:
1. De aanmelding met gebruikersnaam, wachtwoord en eventueel met SecureID codegenerator.

2. De verbinding met versleuteling van de data en accelleratoren om geen tijd te verliezen.

3. De locatie en diverse servers in een zwaar beveiligd datacentrum, Triple A geclassificeerd.

4. De mogelijkheid om bepaalde gebruikers rechten voor bepaalde functies te geven.

5. De mogelijkheid om uitzonderingen te maken in toebedeelde rechten.
Verschillende soorten valuta
Een groot verschil tussen administratie.nl en andere administratieve oplossingen is de mogelijkheid om met verschillende valuta naast elkaar te werken. De facturen in Euro en de facturen in Guldens kunnen naast elkaar worden ingevoerd, zonder ingewikkelde handelingen. Op elk willekeurig moment van de dag kan uw administratie worden geconsolideerd in de valuta van uw keuze.

Eenvoudig in gebruik
Het gebruik van www.administratie.nl is net zo eenvoudig als pinnen. Duidelijke schermen wijzen gebruikers de weg in hun administratie. Gebruik van moeilijke taal wordt zoveel mogelijk gemeden en gebruikers hebben de beschikking over een gratis helpdesk voor vragen. Administratie.nl biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige manier gegevens te importeren en te exporteren.

Een Template voor elke organisatie
De administratie van de gebruikers wordt gebaseerd op een zogenaamde Template, zeg maar het platform voor een administratie. Administratie.nl kent drie Templates, geschikt voor elk type organisatie. Afhankelijk van het type administratie komen gebruikers in aanmerking voor de Standaard, Plus of Advanced Template. Voor eventuele aanpassingen van een Template heeft Administratie.nl consultants in dienst en bovendien hebben gebruikers toegang tot een helpdesk.

Géén investering
Administratie.nl vereist geen investering in nieuwe hardware en kan vanaf elke computer met een verbinding tot internet worden gebruikt. Voor alle Templates geldt een vaste abonnementsprijs per actieve gebruiker per maand. Afhankelijk van het soort Template wordt tevens een consultancytarief berekend.

Boekhouden is teamwork!