-PERSBERICHT-
Amsterdam, 4 april 2001

Level 3 gaat personeelsbestand reorganiseren en inkrimpen

Wereldwijd zijn 325 werknemers betrokken bij deze herinrichting

Level 3 Communications, Inc. (Nasdaq: LVLT) maakt vandaag bekend dat in de loop van de komende weken het personeelsbestand wereldwijd wordt teruggebracht met ongeveer 325 werknemers. Dit is ongeveer 6 % van het totale internationale personeelsbestand. Deze reorganisatie is een direct gevolg van de voltooiing van het wereldwijde netwerk.

James Q. Crowe, Level 3 CEO: 'De aankondiging van vandaag verzekert ons van een goede financiële en operationele uitgangspositie om te profiteren van de marktkansen die zich ontwikkelen.'

Crowe: 'De afgelopen drie jaar is zeer hard gewerkt aan de infrastructuur. Nu het Level 3 netwerk voltooid is, richten we ons in toenemende mate op de concurrerende voordelen die ons netwerk biedt. Naar verwachting zal het totaal aantal werknemers gedurende het komende jaar weer verder groeien, maar we verwachten deze groei alleen bij de verkoopafdelingen, netwerkbeheer en service activering.

Over Level 3 Communications
Level 3 (Nasdaq: LVLT) is een wereldwijd ICT-bedrijf , dat een breed pakket aan diensten levert, waaronder IP-diensten, breedbandtransport, colocatiediensten en de eerste diensten binnen de industrietak die gebaseerd zijn op Softswitch. Level 3 levert hoofdzakelijk aan communicatie intensieve bedrijven die hun diensten leveren via het Level 3 netwerk. Het internetadres van Level 3 is www.Level3.com.

-EINDE BERICHT-