Gemeente Ede

Inspraak beleidsvoornemens

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van 5 april 2001 t/m

2 mei 2001 de volgende beleidsvoornemens ter inzage liggen:

Partiële wijziging bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied omgeving Vijfsprongweg 62 te Lunteren

Deze wijziging ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening heeft betrekking op het mogelijk maken van een functiewijziging. Verzocht wordt om na beëindiging van het agrarische bedrijf de bouw van twee burgerwoningen op het perceel Vijfsprongweg 62 mogelijk te maken.

Partiële wijziging bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied omgeving Roekelseweg 19 te Wekerom en Veenweg 82 te Lunteren

Deze wijziging ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening heeft betrekking op het mogelijk maken van een functiewijziging. Verzocht wordt om na beëindiging van het agrarisch bedrijf aan de Roekelseweg 19 de bouw van een extra woning aan de Veenweg 82 mogelijk te maken.

Partiële wijziging bestemmingsplan Agrarisch Buiten omgeving Meulunterseweg 73 te Lunteren

Deze wijziging ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening heeft betrekking op het mogelijk maken van een functiewijziging. Verzocht wordt om na beëindiging van het agrarisch bedrijf de bouw van één extra burgerwoningen mogelijk te maken.

De bovengenoemde beleidsvoornemens liggen ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het stadskantoor De Doe­ len', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Belanghebbenden worden gedurende de periode van 5 april 2001 t/m 2 mei 2001
in de

gelegenheid gesteld om op de plannen te reageren:

een schriftelijke inspraakreactie kan worden gezonden aan het college van burgemeester en wethouders van Ede, Postbus 9024, 6710 HM EDE.
een mondelinge reactie m.b.t. de bovengenoemde plannen kan worden gegeven na afspraak met de heer S. Terpstra, tel. (0318) 68 06 89 van de afdeling Buitengebied van de gemeente Ede.

Van de schriftelijke en mondelinge reacties wordt een verslag gemaakt.



Ede, 4 april 2001