Gemeente Den Helder

Gemeentebestuur bezoekt Nieuw Den Helder Oost

betreft: week: week 12

Het gemeentebestuur bezoekt van tijd tot tijd elke wijk van Den Helder. Op donderdag 5 april is Nieuw Den Helder Oost aan de beurt. Het wijkbezoek vindt plaats in dansschool Corma aan de Texelstroomlaan. Wij laten dan aan de wijkbewoners zien welke ontwikkelingen er spelen in de wijk. Daarnaast willen we graag de bewoners horen wat zij belangrijk vinden als het om hun woonomgeving gaat.

Het gemeentebestuur (raad- en collegeleden) zijn tijdens deze avond aanwezig om met bewoners te praten over zaken die hun wijk aangaan. Daarnaast zijn er diverse stands ingericht met info over onderwerpen die in de wijk Nieuw Den Helder Oost spelen. Ook is er een zogeheten Servicehoek. In de Servicehoek kunnen bezoekers terecht met al hun persoonlijke vragen en/of problemen. De wijkconciërge, de wijkagent en ambtenaren van de gemeente zijn in die stand te vinden om de vragen te beantwoorden.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit: 19.30 uur: Deuren open van dansschool Corma 20.15 uur: Opening en welkom door burgemeester J.M. Staatsen Presentatie door collegeleden over diverse onderwerpen uit de wijk 21.15 uur: Informeel gedeelte, met gelegenheid tot het bekijken van stands en te praten met bestuurders 22.30 uur: Einde

laaste verandering: March 22, 2001