PERSBERICHT

Racen op de PSION palmtop computer met V-RALLY!

Hoofddorp, april 2001 TomTom, leidend software ontwikkelaar voor palmtop computers, lanceert V-RALLY in samenwerking met Infogrames, één van de vijf grootste distributeurs van videospelletjes voor alle interactieve platformen.

V-RALLY is het beroemdste 3D autorace spel voor bezitters van een Psion palmtop computer. Een sensatie op games gebied! Het spel is al beschikbaar op de PC, Nintendo 64, Playstation en Game Boy en nu kun je het ook al spelen op je Psion!

Miljoenen gebruikers van palmtop computers over de wereld kunnen de car rally game spelen op hun Psion Revo, Psion Revo Plus, Psion Series 5, Psion Series 5mx, Ericsson MC218 en andere palmtop computers. Je kunt racen in de arcade mode en je kunt een officiële race rijden of een trainingsparcours rijden. De speler heeft de keuze uit verschillende auto's, met verschillende snelheden en eigenschappen. Het uiteindelijke doel is om wereldkampioen te worden!

Specificaties
? Meer dan 20 racebanen en verschillende terreinen (jungle, woestijn, bergen etc.). ? Keuze uit 4 officiële World Rally Championship auto's (Peugeot 305 MAXI,Mitsubishi Lancer WRC, Ford Escort WRC, Subaru Impreza WRC).
? 10 locaties (Indonesië, Safari, Corsica, Nieuw Zeeland, Alpen, Groot Brittannië, Griekenland, Argentinië, Italië en Zweden).
? 3 race modes (arcade, championship, training).
? Uitgebreide animaties.

V-Rally is online beschikbaar op www.palmtop.nl/vrally.html en op www.psionshop.nl voor $29,99. De demo is hier tevens gratis te downloaden. V-Rally is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Japans.

TomTom is opgericht in Nederland in 1991 en ontwikkelt producten voor de smartphone en PDA markt. De uitgebreide gespecialiseerde kennis van de mobiele gebruiker gecombineerd met technische kennis, maken TomTom tot één van 's werelds grootste onafhankelijke sofware leveranciers van route tot games software.

Psion Nederland B.V. distribueert handheld- en palmtop computers, programmatuur en datacommunicatieproducten. Het bedrijf is opgericht in 1989 en is een 100% dochteronderneming van het Engelse Psion PLC. Psion biedt totaaloplossingen op het gebied van mobile computing voor zowel particulieren als bedrijven, waarbij mobiel internet een belangrijke rol speelt. De Psion producten worden verkocht via een uitgebreid netwerk van retailers, dealers, distributeurs en VAR's. Voor meer informatie: www.psion.nl.