PERSBERICHT MODULAIR

's-Hertogenbosch, 5 april 2001

E-commerce oplossing voor Exact-gebruikers

Onder de naam @-Web introduceert Modulair een serie webgebaseerde add-on modules voor Exact software waarmee e-commerce oplossingen eenvoudig gerealiseerd kunnen worden. Modulair richt zich, als Exact Software Center, specifiek op de integratie met Exact, dé marktleider op het gebied van administratieve software in Nederland. Met maar liefst 70.000 Exact-licentiehouders in Nederland streeft Modulair ernaar de standaardisatie van haar e-commerce oplossing tot stand te brengen.

@-Web maakt gebruik van een Microsoft SQL-server waardoor de integratie met Exact door Modulair relatief eenvoudig verwezenlijkt kan worden. Modulair is geautoriseerd Exact Maatwerk Solution Provider en daarmee de enige partner van Exact die beschikt over de broncode. Deze unieke status biedt Modulair de mogelijkheid specifieke klantoplossingen te bieden.

De e-commerce oplossing voor Exact gebruikers valt uiteen in een aantal modules:
@-Web Basic Internetpakket om zonder technische kennis websites te onderhouden
@-Web Catelog Online prijzen en voorraadposities uit Exact in een catalogus op uw website
@-Web Shop Virtuele winkel met besteloverzicht en online betaaloptie
@-Web Calendar planning- en reserveringssysteem
@-Web Portal Beveiliging en klantspecifieke toegang

Algemeen
Modulair Info Groep, een toonaangevende organisatie op het gebied van automatiseringsoplossingen in 's-Hertogenbosch, levert IT-diensten zoals Consultancy, Support, Opleidingen, Maatwerk en Internettoepassingen aan het midden- en kleinbedrijf. Door het complementaire karakter van de verschillende bedrijfseenheden (Modulair Solutions, Modulair Networking, Modulair @-Web en Modulair Education) is Modulair Info Groep in staat complete automatiseringsoplossingen te leveren. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website: www.modulair.nl.

Noot voor de pers
Graag nodigen wij u hierbij uit om op donderdag 26 april a.s. de officiële annoncering van @-Web door Algemeen Directeur Piet van Vugt bij te wonen. U bent vanaf 18.00 uur van harte welkom in de Business Lounge van InnoQuest, bedrijventerrein De Brand, De Weegschaal 12 te 's-Hertogenbosch. Na een uitgebreid buffet start de persconferentie om 18.30 uur en duurt tot circa 19.00 uur. Vanaf 19.15 uur begint het avondprogramma voor onze klanten en relaties met onder andere presentaties van gastsprekers Rick van Boekel (Bol.com) en Niek Vrielink (Macropolis.nl) Vanzelfsprekend bent u tevens voor deze sessies van harte uitgenodigd. Wij verzoeken u vriendelijk, ivm de planning, ons te laten weten of u de persconferentie kunt bijwonen op 26 april 2001.

Nadere informatie:
Modulair Info Groep B.V.
Hambakenwetering 18
5231 DC 's-Hertogenbosch
Tel: 073 6489 180
Fax: 073 6446 111
Email: salessupport@modulair.nl
Website: www.modulair.nl

Contactpersonen:
Dhr. P. van Vugt - Algemeen Directeur Modulair Info Groep
Dhr. E. Roos - Business Unit Manager Modulair @-Web