Persbericht

Eindhoven, 5 april 2001

Destiny's Child maand bij ilse music
Videochat met alle bandleden

ilse music (www.ilsemusic.nl.) presenteert de gehele maand april een speciale Destiny's Child Site onder de naam 'Meet your Destiny'. De site, gemaakt in samenwerking met Sony Music (www.sonymusic.nl), presenteert een aantal exclusieve interactieve mogelijkheden. Op zaterdag 7 april van 18.00 tot 20.00 uur kunnen bezoekers van de site een live video-chat aangaan met alle leden van Destiny's Child. Daarnaast worden op de site de beste en leukste vragen persoonlijk door de band beantwoord en als geluidsfragment aan de inzender gemaild.

Op de site is een remix van de hit Survivor te horen. Alleen ilse music heeft deze remix. Vanaf 24 april zijn ook previews van het nieuwe album Survivor te beluisteren. Verder kan iedereen meedoen aan prijsvragen waarmee onder meer gesigneerde albums van Destiny's Child te winnen zijn. Destiny's Child bracht onlangs de nieuwe single Survivor uit. Nu al is de single hard op weg om net zo'n grote hit te worden als de voorganger Independent Women Part 1. Survivor is afkomstig van het gelijknamige nieuwe album dat
1 mei in de winkels ligt.


Over ilse media
ilse music is te bereiken via ilse (www.ilse.nl). ilse is onderdeel van ilse media. Met meer dan 100 miljoen paginabezoeken per maand is ilse media de grootste internetuitgever van Nederland. Ze is bekend van de ilse website, maar ilse media geeft onder meer ook Startpagina, de gratis e-mailsite Dolfijn, de nieuwssite NU.nl en de vrouwensite VrouwOnline uit. Uitgever VNU heeft een meerderheidsbelang in ilse media. Alle VNU tijdschriften-websites, zoals Panorama, VT Wonen en Libelle, exploiteert ilse media. Met haar activiteiten bereikt ilse media meer dan 70% van alle Nederlandse internetgebruikers.