Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 5-04-2001 Persbericht district Aa & Dommel

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING Schijndel

Woensdagmiddag is een 31-jarige man uit Schijndel aangehouden. Op de Vlagheide in Schijndel bedreigde hij een 33-jarige man uit Schijndel met een mes. De 31-jarige Schijndelnaar is voor verder onderzoek ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN VOOR WINKELDIEFSTAL EN BEDREIGING, Schijndel

Woensdagmiddag is een 35-jarige zwerver aangehouden. De man was in een winkel aan de Hoofdstraat in Schijndel betrapt toen hij voor ruim fl. 100,- aan drogisterijartikelen wegnam. De man werd door de eigenaar van de winkel aangehouden. Toen de man werd aangehouden bedreigde hij de eigenaar met een ketting. Samen met enkele passerende jongeren lukte het de eigenaar de man aan te houden en terug naar binnen te brengen. De 35-jarige man is voor verder onderzoek ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN BIJ INBRAAK, Berlicum

Woensdagavond is een 24-jarige man uit Den Bosch aangehouden. De man werd betrapt toen hij, samen met een andere man, bij een bedrijf aan de Sassenheimseweg in Berlicum aan het inbreken was. Door getuigen kon de Bosschenaar worden aangehouden. De andere man wist met een auto te ontkomen. De Bosschenaar is inmiddels in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

INBRAAK WONING, Sint Oedenrode

Woensdagavond is ingebroken in een woning aan de Heistraat in sint Oedenrode. Een raam aan de achterzijde van de woning werd opengebroken. Vanuit de woning werd een kleine kluis gestolen met daarin papieren. Verder werden enkele sieraden gestolen.

INBRAAK BEDRIJF, Biezenmortel

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een bedrijf aan de Biezenmortelsestraat in Biezenmortel. Een raam het bedrijf werd opengebroken. Binnen werd een tussendeur opengebroken. Twee computers en een onbekend geldbedrag werden gestolen.

BRAND IN SCHUURTJE, Sint Oedenrode

Donderdagmorgen is brand ontstaan in een schuurtje bij een woning aan de Willem Alexanderstraat in Sint Oedenrode. Door vermoedelijk kortsluiting in de vrieskist was brand ontstaan. De brandweer had de brand snel geblust, waardoor de schade beperkt bleef tot de vrieskist.

AUTO GESTOLEN, Boxtel

In de nacht van woensdag op donderdag is vanaf het Maria Reginaplein in Boxtel een rode Opel Corsa gestolen. In dezelfde nacht is de auto uitgebrand teruggevonden in Vlijmen. De licht metalen wielen bleken te zijn gestolen.