Persbericht

Gratis juridische hulp voor studenten op Kamernet.nl

Het komt maar al te vaak voor dat studenten door louche verhuurders op straat worden gezet, in de kou zitten en meer van dit soort ellende moeten doorstaan.

In samenwerking met het Landelijk Studenten Rechtsbureau is Kamernet onlangs gestart met Lexa! Lexa! geeft antwoord op juridische vragen die met huren en verhuren te maken hebben. In haar korte bestaan heeft lexa al aan vele studenten hulp geboden en problemen met verhuurders opgelost.

Lexa heeft de laatste tijd veel klachten gehad over commerciële kamerbureaus. Veel van deze klachten gingen over Direkt Wonen, een organisatie met vestigingen in nagenoeg alle grote studentensteden. Lexa is nu druk bezig met een onderzoek naar de werkwijze van een groot aantal commerciële kamerbureaus. De dubieuze bureaus komen op een zwarte lijst die binnenkort op Kamernet gepubliceerd wordt.

De website http://www.kamernet.nl is sinds 30 April 1999 online te bekijken. Op de website kunnen studenten op eenvoudige wijze zoeken naar een kamer, in alle studentensteden van Nederland. Verhuurders kunnen een huurder zoeken en beide partijen kunnen gratis advertenties plaatsen.

Kamernet is met ruim 24.000 leden en 200.000 (unieke) bezoekers per maand het grootste studenten woonportaal van Nederland.

Sk Media Group
De sk media group (skmg) is een klantvriendelijke Nederlandse Internet Agency

gespecialiseerd in het ontwikkelen en grootbrengen van websites. Wij hebben al

veel sites van brein tot browser gerealiseerd en stellen de klant voorop in al onze

processen. Zie ook www.skmg.nl voor een verdere beschrijving.