ESSENT NV

Essent start met nieuwe formule Inhome

Op 4 april 2001 is Essent gestart met Inhome. Inhome is de nieuwe landelijke formule voor service en onderhoud in en rond de woning.

Inhome gaat van start met verkoop, verhuur en onderhoud van CV-ketels, boilers en geisers. Binnenkort worden produkten en diensten toegevoegd zoals Groene stroom, beveiliging van de woning en energiebesparingsadvies.

Inhome is een service-organisatie met een 24-uurs storingsdienst van 7 samenwerkende bedrijven in een franchise-formule. Het zijn gerenommeerde bedrijven op het gebied van service en onderhoud, die jarenlange expertise en vakmanschap inbrengen. Het gaat om Energiewachten Veendam, GEAS, Gaswacht/Gasrent Friesland, Energiewacht Groep Zwolle, VOLTA Limburg, Kemkens Groep te Oss en Essent Breman Services.

Profiel van Essent
De multi-utility Essent is, met als thuismarkt het zuiden en het noordoosten van Nederland, actief in de sectoren energie, kabel/telecommunicatie en milieu/afval. Essent is in Nederland marktleider in de energiemarkt en begeeft zich ook op de Duitse markt. Het is het tweede kabeltelevisiebedrijf van Nederland en heeft een aandeel van 23% in de afvalmarkt. Bij Essent werken ca. 10.000 mensen en het bedrijf heeft over het jaar 2000 een voorlopige jaaromzet behaald van circa 10,5 miljard gulden.

Meer informatie?
Via een landelijk telefoonnummer 0800-1750 of via internet www.inhome.nl krijgt u meer informatie over dienstverlening, contracten en tarieven.


Voor vragen kunt u zich wenden tot:
De heer F.W.M. van Hunsel
Directeur Retail Services
Telefoon: 045-5697462


05 apr 01 12:20