BuyOnline doet huiswerk voor HP

Amsterdam, 6 april 2001 BuyOnline, Nederlands grootste onafhankelijke online IT-specialist, is door Hewlett Packard geselecteerd voor het online verkoopdeel van haar HPhomework-programma. Op de HPhomework website hebben klanten de mogelijkheid om online notebooks uit de Omnibook-lijn te bestellen. Dit gebeurt via het e-commerce systeem en de backoffice van BuyOnline.

Om onze klanten de mogelijkheid te bieden direct online in te kopen, hebben we contact gezocht met BuyOnline. BuyOnline was in staat in een zeer korte tijdspanne de e-commerce-oplossing te bieden. De HPhomework-site loopt naadloos over in het gedeelte ingericht door BuyOnline waar de verschillende producten besteld kunnen worden. De samenwerking tussen HP en BuyOnline bestaat al enige tijd. Wij hebben destijds gekozen voor een diepgaande samenwerking met BuyOnline, omdat zij onder andere een breed bereik hebben in de business-to-business markt. Niet alleen bij de grote bedrijven van Nederland, maar vooral ook binnen het MKB , aldus Peter Branbergen, e-Channel Program Manager bij HP Nederland.

Wij hebben de techniek en mankracht in huis om snel in te kunnen spelen op verzoeken, zoals die van HP. De integratie met de HPhomework-site is een mooi voorbeeld van een goede samenwerking tussen e-seller en leverancier. Het gehele proces achter online inkoop nemen wij uit handen van de leverancier, zodat die zich kan richten op het product en de promotie daarvan , voegt Robert Poorter, CEO van BuyOnline daar aan toe.

HPhomework
Eén op de zes Nederlanders werkt regelmatig thuis. Daarom introduceert Hewlett-Packard HPhomework, de praktische handleiding voor thuiswerkers én werkgevers. HPhomework bevat informatie, tips en adviezen over apparatuur, software, (internet)verbindingen, netwerktoegang, gebruikersondersteuning, persoonlijke en sociale aspecten. HP ontwikkelde HPhomework voor iedereen die thuis werkt of (meer) thuis wil werken. De notebooks van HP vormen de basis van HPhomework. Deze basis wordt uitgebreid met een compleet pakket faciliteiten en services. Gemak, flexibiliteit en toegankelijkheid staan hierbij centraal. De HP Omnibook 500, de HP Omnibook 6000 en de HP XE3 zijn krachtig genoeg om alle werkzaamheden vanuit huis te verrichten. Met de extra faciliteiten en services kan de gebruiker snel en gemakkelijk thuis aan de slag. Meer informatie via www.hphomework.nl of www.buyonline.nl.

Over Hewlett Packard
Ook in Nederland is Hewlett-Packard een van de grootste computerleveranciers. HP levert één van de breedste productportfolios op het gebied van informatie-technologie. Naast computersystemen verkoopt HP software, printing- en imagingproducten, complete Internet- en intranetoplossingen en communicatieproducten.

Over BuyOnline
BuyOnline is de grootste onafhankelijke on line IT-specialist van Nederland. Via een eigen e-commerce-oplossing heeft BuyOnline het mogelijk gemaakt om on line makkelijk en snel hardware, software, netwerkproducten en supplies te bestellen. BuyOnline is een efficiënte partner voor de inkoop van veel bedrijven en richt zich tevens op de consument. Shops4Free, onderdeel van BuyOnline, is een jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in het bedenken, uitvoeren en implementeren van web-based e-business-oplossingen. De oplossingen stellen klanten in staat hun onderneming te laten profiteren van de voordelen van de nieuwe economie, zonder een hoge kostendrempel.

Voor meer informatie

BuyOnline
Robert Poorter
020-7507600
robert@buyonline.nl
www.buyonline.nl

Whizpr
Willemijn Vader
0317-410483
buyonline@whizpr.nl