Gemeente Gent

G r a t i s c d - r o m v o o r ( v e r ) b o u w e r s b i j n a u i t g e p u t (06/04/2001)

1000 cd-roms voor kandidaat (ver)bouwers bijna de deur uit

De Dienst Leefmilieu en Natuurontwikkeling maakte 1000 cd-roms aan voor wie gaat (ver)bouwen. De kandidaat-(ver)bouwer vindt een massa informatie om onaangename verrassingen te vermijden. De cd-rom biedt zowel technische informatie over bepaalde bouwinvesteringen als nuttige adressen van organisaties die subsidies of informatie verlenen. De Checklist geeft je per onderdeel van uw huis een geheugensteuntje voor een succesvolle dialoog met uw architect of aannemer. U kan ook De Gentse Bouwgids in digitale versie raadplegen.

De cd-rom is eveneens een voorproefje van de cursus BouwTeam georganiseerd door de Dienst Leefmilieu en Natuurontwikkeling. Deze vorming gespreid over 2 zaterdagen geeft praktische tips om het maximale uit je bouwinvestering te halen en zo milieuvriendelijk mogelijk te bouwen. Er is nog plaats in volgende sessies: 21 en 28 april, 22 en 29 september, 20 en 27 oktober, 17 en 24 november en 8 en 15 december. Deelname kost 2 950 frank (73 euro ) per persoon of 3 950 frank (98 euro) per duo.

Nog slechts 180 cd-roms te krijgen!

Wie graag nog een cd-rom wil bemachtigen, moet zich haasten.

Hoe haalt u de cd-rom in huis?

Op de webstek van de Stad Gent www.gent.be/bouwteam vindt u een vragenlijst; u vult die in en stuurt die door. De Dienst Leefmilieu en Natuurontwikkeling krijgt automatisch uw antwoord en stuurt uw cd-rom op.

Wie geen PC heeft, kan de vragenlijst op postkaartformaat afhalen, in de Stadswinkel of in de dienstencentra.

Deze kaart vult u in en stuurt u op naar de Dienst Leefmilieu en Natuurontwikkeling, Braemkasteelstraat 41, 9050 Gent. Enkele dagen erna ligt de cd-rom in uw brievenbus.

Informatie

Dienst Leefmilieu en Natuurontwikkeling, Braemkasteelstraat 41, 9050 Gent, tel. (09)239 43 11, fax (09)239 43 90, e-mail leefmilieu@gent.be

Bevoegd

de heer Lieven Decaluwe, schepen van Milieuzaken, Gezondheidsbeleid en Openbaar Groen.