Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 6-04-2001 Persbericht district Den Bosch

WINKELDIEVEGGE AANGEHOUDEN, DEN BOSCH

De politie heeft donderdagmiddag een 31-jarige vrouw uit Den Bosch inge-sloten. De vrouw werd rond 18.00 uur door personeel van een supermarkt aan de Buitenpepersdreef aangehouden toen bleek dat ze zonder te betalen vlees en vleeswaren voor een bedrag van ruim tweehonderd gulden de win-kel wilde verlaten. De verdachte is in verzekering gesteld.

BEDRIJFSINBRAAK, DEN BOSCH

Donderdagavond is ingebroken bij een bedrijf aan de Paardskerkhofweg. De toegang werd verkregen door een deur te forceren. Vanuit de kantine is een onbekend bedrag aan wisselgeld ontvreemd.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, DRUNEN

Een 34-jarige automobilist uit Goirle is in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden omdat hij onder invloed een auto bestuurde. De controle vond omstreeks 00.10 uur plaats op de Lipsstraat. De Goirlenaar kreeg een boete van F 410.= en een rijverbod van twee uur.

WEIGERING VORDERING, DEN BOSCH

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag twee inwoners van die plaats van 35 en 40 jaar in de Karrenstraat aangehouden. De jongste van het tweetal werd door medewerkers van een horecagelegenheid de toegang ge-weigerd. Toen hij na vordering van de politie weigerde om te vertrekken werd de man aangehouden. De 40-jarige probeerde de aanhouding te verhinderen en is hiervoor aangehouden. Ze zijn in de loop van de dag in vrijheid ge-steld.

RIJBEWIJS INGEVORDERD, DEN BOSCH

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag het rijbewijs van een 25-jarige automobilist uit Den Bosch ingevorderd. De man werd om 03.10 uur op de Haverdonklaan aangehouden omdat hij onder invloed bij het wegrijden tegen een drietal autos en een lantaarnpaal was gebotst. Er werd hem een onmiddellijk rijverbod van 14 uur opgelegd.

WONINGINBRAAK, DRUNEN

In de nacht van donderdag op vrijdag is op de Azielaan ingebroken in een woning. Om binnen te komen werd een deur geforceerd. De bewoners mis-sen een tas met persoonlijke bescheiden.

AUTODIEFSTAL, DEN BOSCH

Vanaf de Helftheuvelpassage is vrijdagmorgen een witte Volkswagen Vento met het kenteken HG-ZZ-54 gestolen. De auto is circa vijftienduizend gulden waard.